Glimrende 8,1
basert på 639 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 639 anmeldelser
  • Renslighet 8,5
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 7,4
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,3
  • Valuta for pengene 8,4
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter

Jonathan fra Storbritannia
Småbarnsfamilie
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på én natt i mai 2016
Nice pool and room
We stayed for one night, the pool is great and the food in the restaurant is nice. Breakfast is a bit of a disappointment compared to other hotels in this price bracket. Staff not massively helpful or cheerful.
Skrevet 23 mai 2016

Sarah fra Australia
Småbarnsfamilie
Deluxe med bassengutsikt
Opphold på 4 netter i april 2016
Relaxing stay
We had such a lovely stay at the hotel. The staff were always friendly and helpful. The pool is fantastic and my young son loved playing in the bubble pool and the beach pool too!
Skrevet 26 april 2016

Clayton fra Australia
Par
Deluxe med bassengutsikt
Opphold på 5 netter i april 2016
Perfect place to unwind
Nice hotel, great pool, and friendly helpful staff. We stayed a week with the plan to just relax and do nothing, and this place was perfect for that. Rawai is far enough away from the likes of Patong and Kata to still be relatively quiet. Would return here without hesitation.
Skrevet 20 april 2016

YU fra Kina
Gruppe
Superior med bassengutsikt
Opphold på én natt i april 2016
Ok
Room is not so clean, no water during the day, but breakfast is very good, shuttle bus to nearby two beaches are also very convenient,both beaches are fabulous! Overall a bit over priced, but service is good.
Skrevet 18 april 2016

Takayuki fra Japan
Reiste alene
Superior med bassengutsikt
Opphold på 3 netter i februar 2016
door was broken
ummm
Skrevet 10 februar 2016

Ronan fra Storbritannia
Par
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på 2 netter i desember 2015
Excellent and beautiful
Poolside rooms and overall design
Excellent hotel. Finished to a high standard. The location doesn't have beach for swimming, however the hotel offers a free shuttle to a beech just over 5 mins away. The hotel, room and bathroom design were off a high standard which really makes a difference.
Skrevet 28 desember 2015

Daisy fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på 3 netter i desember 2015
Something to be happy about
Location. Surroundings,
Good
Skrevet 22 desember 2015

Chee fra Singapore
Småbarnsfamilie
Deluxe family med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i desember 2015
Great Resort @ Rawai
Pool, Location, Room
My kids love the pool so much. The resort is located near some good Spas and Restaurants. The room is wonderful: good size, clean, powerful air con system. The weak points are pillow are too high & hard for kids and slow wifi network. Overall, my family had a great 2N stay at Rawai Palm Beach Resort. We will come again if we are having a stop a Rawai Beach.
Skrevet 17 desember 2015

Markus fra Sveits
Par
Deluxe med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i desember 2015
Great place to relax
Quiet and very nice Pool. Friendly staff.
I stayed longer to give us a treat! Good location nesr Restaurants and Beaches. We have been very happy here!
Skrevet 16 desember 2015

Songwithee fra Thailand
Småbarnsfamilie
Deluxe med bassengutsikt
Opphold på én natt i desember 2015
The swimming pools are superb
swimming pools
Comfortable
Skrevet 09 desember 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: