Glimrende 8,1
basert på 639 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 639 anmeldelser
  • Renslighet 8,5
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 7,4
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,3
  • Valuta for pengene 8,4
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter

Katalin fra Ungarn
Par
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på 5 netter i februar 2015
Worst experience ever
Very unpleasant ! Bad location . Very unfriendly staff, hardly spoken English , rooms are smelly and not comfortable ! Never going back ever!
Skrevet 22 februar 2015

Cherie fra Australia
Par
Superior med bassengutsikt
Opphold på 15 netter i september 2014
Awesome place
Pool, room size and service from staff
Beautiful and very relaxing
Skrevet 22 februar 2015

Roger fra USA
Par
Superior med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i august 2014
Great property
Location , nice pool, great breakfast
Very nice property nice long pool, great location...
Skrevet 13 februar 2015

Odd fra Norge
Familie med små barn
Deluxe med bassengutsikt
Opphold på 9 netter i januar 2015
Very good hotel
swimming pool, big and nice room
Good hotel.
Skrevet 31 januar 2015

Carlos fra Brasil
Familie med eldre barn
Deluxe med bassengutsikt
Opphold på 3 netter i januar 2015
Good price , Good food around
There is a fish market nearby , 15 minutes walking where you can buy prawn, lobster , fish and sea food and just across the street there is many restaurants which offer cooking service! Was great!
Very Nice !
Skrevet 14 januar 2015

Richard fra Singapore
Par
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på én natt i januar 2015
It's a nice hotel to stay in.
Location!
It's a nice staying in. Overall the hotel it's ok.. Location it's good near to shops and eating place. They can improve on waiting time while checking in, WIFI hardly can connected, Aircons in the room that can't feel that is cooling temp.
Skrevet 14 januar 2015

Richard fra Singapore
Par
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på 2 netter i januar 2015
Overall the hotel it's nice staying in. The
Location!
It's a Nice staying.. Specially having the private pool access just outside balcony area! Location near by shops and eating place. Main Pool are lovely!!
Skrevet 14 januar 2015

Justine fra Sveits
Familie med små barn
Deluxe family med bassengutsikt
Opphold på 15 netter i desember 2014
Great family stay !
The rooms were spacious, with good standard and clean. The swimming pool is beautiful and hudge.
It is the second time we are staying in this hotel. The first time was two years ago. The standard, the services and staff performance actually was as good, even got better.
Skrevet 07 januar 2015

barbara fra Australia
Familie med små barn
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på 5 netter i desember 2014
Not good enough
location, beach, has a pool
Very poor standard of service in terms of cleaning the room and quality of western food. I would not go back.
Skrevet 03 januar 2015

Marc fra Storbritannia
Familie med små barn
Deluxe family med bassengutsikt
Opphold på 7 netter i desember 2014
Great for kids
The sand beach, the location and size of the room
Excellent, My only wish was that the pool was not chilled,
Skrevet 03 januar 2015


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: