Tilbake til hotellinfo

Veldig bra 7,7
basert på 629 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 629 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 7,8
  • Fasiliteter 7,6
  • Beliggenhet 8,3
  • Romkomfort/standard 7,7
  • Ansattes arbeid 7,4
  • Verdi for pengene 8,2
  • Mat/middag 6,8

Yves R. fra Canada
Par
Opphold på én natt i januar 2016
Nice stay
Do go, it's worth the price
Skrevet 29 januar 2016

Karsten K. fra Tyskland
Reiste alene
Opphold på én natt i januar 2016
Clean rooms without windows
Good location in city center
It is a cheap and clean place for one night but do not expect any stylish comfort.
Skrevet 27 januar 2016

Alexandru P. fra Australia
Reiste alene
Opphold på 3 netter i desember 2015
Excellent all around
Everything
I love Phuket Center Apartment. The rooms are very comfortable, staff super friendly and the location is excellent.
Skrevet 09 januar 2016

Lu H. fra Kina
Par
Opphold på én natt i desember 2015
A nick hotel
coffee, service, clean
Good, this apartment is clean and tidy, stuff could speak Chinese, there are free wifi. breakfast is good, coffee is better than other hotel. anyway, this hotel is worthing with its price
Skrevet 09 januar 2016

MARIA V. fra Filippinene
Par
Opphold på 4 netter i desember 2015
Great hotel
Cleanliness, Location, Big rooms
Skrevet 04 januar 2016

Peter K. fra Australia
Småbarnsfamilie
Opphold på 7 netter i desember 2015
A superb location to explore Phuket Town
Location, service and cleanliness
We had a brilliant stay at the apartment: the unit was sparkling clean, the apartment is centrally located close to memorable eats, there is a small convenience store near by and within a 15 min walking radius there is a bigger shopping centre with bakery and supermarket etc. The staff was a real gem, helping with suggestions on where to eat and what to taste and how to get to tourist attractions. They were also able to book us a taxi to the airport. We highly recommend this apartment and we will be back next time we are in Phuket! Thank you for looking after us!!!
Skrevet 30 desember 2015

VIET T. fra Vietnam
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i desember 2015
Kazovn
Comfortable, friendly, good location
Comfortable
Skrevet 07 desember 2015

GOH L. fra Malaysia
Par
Opphold på én natt i oktober 2015
Great location,valu for money
Good location,room big,price
Skrevet 20 oktober 2015

Rebecca F. fra Storbritannia
Par
Opphold på én natt i juli 2015
clean
aircon, location, staff
very nice stay great aircon
Skrevet 24 august 2015

sasikarn T. fra Thailand
Par
Opphold på én natt i juli 2015
quiet place, cheap
cheap, quiet, renovation
it's very cheap and quiet. not to far from the center areA
Skrevet 14 august 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: