Veldig bra 7,7
basert på 2644 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 2644 anmeldelser
  • Renslighet 7,6
  • Fasiliteter 7,3
  • Beliggenhet 8,8
  • Romkomfort/standard 7,4
  • Ansattes arbeid 7,4
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 7,4
Sorter etter

Trond fra Norge
Småbarnsfamilie
Opphold på 5 netter i juli 2009
God beliggenhet.
God beliggenhet, fine basseng.
Mye grønt områder rundt basseng gir endel mygg. WiFi kun i lobby, dårlig dekning på rom.
Hotell med fin beliggenhet, store fine bassengområder, men det var endel mygg, spesielt om kvelden. Prøve å få koble opp på WiFi, men stadig problemer, dårlig dekning på den delen av hotellet hvor vi bodde.Rom var greie, bra renhold men sengene kunne vært bedre. Etter 5 netter var det greit å skifte hotell, alle vi fire var ganske stive i kroppen pga harde madrasser.
Skrevet 06 august 2009
Var denne ontalen nyttig?

stephen fra Storbritannia
Par
Executive rom
Opphold på 2 netter i desember 2015
Well run
Well run hotel
Skrevet 24 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Rhonda fra USA
Par
Opphold på 4 netter i september 2016
Great location and value for money. Always stay here.
Stayed here for 20 years.
Skrevet 22 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Goh fra Kina
Gruppe
Deluxe rom
Opphold på 2 netter i september 2016
No wifi
No wifi in room
Skrevet 17 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

AHMED fra Saudi-Arabia
Reiste alene
Superior rom
Opphold på 3 netter i september 2016
room full of bug .. staff try to rub smokers guest
by telling that gust smoking inside room to make him bay banalities
Skrevet 15 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

SHOOK fra Malaysia
Gruppe
Deluxe rom
Opphold på én natt i august 2016
Good place
Love this place
Skrevet 12 september 2016
Én reisende syntes denne omtalen var nyttig. Hjalp den deg?

Alan fra Australia
Familie med store barn
Superior rom
Opphold på 2 netter i august 2016
Pleasant Stay
I a very good location short walks to the beach, markets restaurants shopping, WiFi was poor, staff where helpful.
Skrevet 09 september 2016
Én reisende syntes denne omtalen var nyttig. Hjalp den deg?

Avinash fra Singapore
Småbarnsfamilie
Superior rom
Opphold på 4 netter i august 2016
Very very comfortable experience
Awesome hotel along with location and facilities. Very good staff and breakfast buffet is great
Skrevet 30 august 2016
Én reisende syntes denne omtalen var nyttig. Hjalp den deg?

charles fra USA
Reiste alene
Superior twin eller dobbeltrom
Opphold på 6 netter i august 2016
old style resort
classic resort. not bad, but just OK, no superlatives.
Skrevet 30 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Murray fra New Zealand
Par
Superior rom
Opphold på 18 netter i juli 2016
Fabulous Holiday
This is the third time we have stayed at this resort. Staff very helpful and friendly....rooms serviced every day Great breakfast We will return
Skrevet 29 august 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: