Veldig bra 7,8
basert på 468 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 468 anmeldelser
  • Renslighet 7,9
  • Fasiliteter 8,3
  • Beliggenhet 8,7
  • Romkomfort/standard 7,5
  • Ansattes arbeid 7,6
  • Valuta for pengene 7,3
  • Mat/middag 7,6
Sorter etter

John fra Storbritannia
Par
Standard twin/double
Opphold på 5 netter i august 2016
OK I suppose
Room at front of hotel very noisy because of live band outside Hard Rock Cafe next door. The water from the shower and sink was rather smelly and not nice to wash with.
Skrevet 13 august 2016

QINGYI fra Singapore
Familie med eldre barn
Superior twin eller dobbeltrom
Opphold på 2 netter i august 2016
Room smell very bad
The room is at ground floor, very humid , smell is bad , we requested to change to another room, but they said all occupied cannot help, the staff is not helpful as expected .
Skrevet 13 august 2016

ALDRIGE fra Indonesia
Par
Superior twin/ double
Opphold på én natt i juli 2016
could be better
i love the pool and everything was great.
Skrevet 01 august 2016

ALDRIGE fra Indonesia
Par
Superior twin/ double
Opphold på 6 netter i juli 2016
Nice place for relax
its just less then 10 minutes to reach Patong Beach by walk. But just bad that i get a bit accident by their staff on my second night.Everything is clear. I hope that you can be better and improve your staff services
Skrevet 01 august 2016

Jamie fra Australia
Gruppe
Standard twin eller dobbeltrom
Opphold på 7 netter i juli 2016
Good Value for Money
Excellent location in a quiet setting for such a busy spot pools are lovely and so many of them for one resort, Breakfast was amazing and huge perfect for filling up before heading off for a full day. just walk out the front and across the street to the beach. Staff were excellent during our stay a member of our group fell at the entrance and suspected broken ankle the kind lady from reception loaded us in the company van and escorted us to the hospital which made a stressful situation so much better THANK YOU
Skrevet 29 juli 2016

Alan fra Storbritannia
Familie med eldre barn
Opphold på 5 netter i juli 2016
Perfect
Room great, Pools superb, Staff very helpful and Breakfast is very nice. 10 out of 10. Would stay here again.
Skrevet 24 juli 2016

Wong fra Hongkong
Reiste alene
Superior twin/ double
Opphold på 3 netter i juli 2016
Marvelous pool, but room fixture a bit old
Marvelous pool, but room fixture a bit old
Skrevet 22 juli 2016

Joanne fra Australia
Gruppe
Standard twin eller dobbeltrom
Opphold på 2 netter i juli 2016
Patong Merlin
Will definitely be heading back to stay at the patong merlin. Our room was upgraded and the friendly staff couldnt do enough for us love this place
Skrevet 20 juli 2016

James fra Storbritannia
Gruppe
Standard twin/double
Opphold på 2 netter i juni 2016
Short weekend break
Great location, huge hotel with lots of pools and nice staff
Skrevet 27 juni 2016

Kirk fra Canada
Reiste alene
Opphold på 2 netter i juni 2016
Great Stay
Huge resort with 4 pools. It was low season so not that many people around which was great. Great room, comfortable, nice balcony. Hard Rock Cafe and Hooters right next door.
Skrevet 27 juni 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: