Bra 7,4
basert på 279 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 279 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 3,0
  • Beliggenhet 7,2
  • Romkomfort/standard 7,7
  • Service 7,8
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 6,2
Sorter etter

guoheng fra Kina
Par
Deluxe bungalow
Opphold på én natt i juli 2014
Panpen Bungalow
good
Skrevet 14 august 2014
Var denne ontalen nyttig?

MARDIJANTO fra Indonesia
Gruppe
Standard bungalow
Opphold på én natt i juli 2014
a
Very near from the airport [within 10 minutes]
Skrevet 04 august 2014
Var denne ontalen nyttig?

Hoi fra Hongkong
Par
Standard bungalow
Opphold på én natt i mars 2014
Panpen Bungalow
Not good not bad
Skrevet 30 juli 2014
Var denne ontalen nyttig?

guoheng fra Kina
Forretningsreisende
Deluxe bungalow
Opphold på én natt i oktober 2013
good
good
Skrevet 27 mai 2014
Var denne ontalen nyttig?

guoheng fra Kina
Familie med eldre barn
Deluxe bungalow
Opphold på én natt i mars 2014
good
good
Skrevet 19 mai 2014
Var denne ontalen nyttig?

guoheng fra Kina
Familie med små barn
Deluxe bungalow
Opphold på én natt i mars 2014
Panpen Bungalow
good
Skrevet 19 mai 2014
Var denne ontalen nyttig?

George fra Australia
Reiste alene
Standard bungalow
Opphold på én natt i mai 2014
Short and sweet but I'm going back.
Airport pickup. Friendly staff. Good English
Mr Luan forgot to pick me up at the airport (so keep his Phone number handy). I only stayed one night because I was arriving late from Australia and he offers airport pickup. I rented a nice motorbike from him for my 27 day stay in Phuket at a good rate. I plan to stay there the night before I leave. *A good budget place*
Skrevet 14 mai 2014
Var denne ontalen nyttig?

TSZ fra Kina
Gruppe
Standard bungalow
Opphold på én natt i april 2014
great location, poor service
location
The location is great, around 10 mins from airport to hotel. What made me disappointed is the hotel service. We had communicated well before we arrive and ensured the hotel staff will pick up us. However, we couldn't find anyone outside the arrival hall since our flight was delay 1 hour. We had to call the hotel TWICE and awaited over 45 mins in the midnight. We just got frustrated. The condition of the hotel is acceptable if you just stay for 1 night.
Skrevet 04 mai 2014
Var denne ontalen nyttig?

Vincent fra Singapore
Forretningsreisende
Standard bungalow
Opphold på én natt i april 2014
Expensive for what it is.
Near airport, quiet
I wanted something near the airport. Paid significantly more for Panpen because of the promised free airport transfer which never happened because nobody picked me up from the airport. Pretty poor value otherwise
Skrevet 27 april 2014
Var denne ontalen nyttig?

herman fra Hongkong
Familie med små barn
Standard bungalow
Opphold på én natt i desember 2013
Good location near the airport
Next to airport, quiet place, very clean room
Well, a nice and quiet place, nice and very clean room too. Just mind you, they have the free Transfer from the airport to the Hotel, better call them when arrived at the airport.
Skrevet 23 april 2014
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: