Glimrende 8,1
basert på 5438 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 5438 anmeldelser
  • Renslighet 8,3
  • Fasiliteter 7,7
  • Beliggenhet 8,2
  • Romkomfort/standard 8,0
  • Ansattes arbeid 8,2
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 7,6
Sorter etter

YAN fra Kina
Par
Grand deluxe rom med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i august 2013
Quiet and scenic resort
Quiet and scenic resort
Skrevet 22 november 2013

Ketudut fra Thailand
Forretningsreisende
Deluxe (bassengutsikt)
Opphold på 4 netter i oktober 2013
Good to spend time away on the beautiful beach
1. Large room 2. Good breakfast 3. Nice pool
the room was reasonable price compare to others hotel in the same area. the breakfast was good.
Skrevet 21 november 2013

lisa fra Australia
Familie med små barn
Grand deluxe rom med bassengutsikt
Opphold på 10 netter i januar 2013
comfortable stay,friendly staff, good breakfast
breakfast, pool staff
comfortable stay, we travelled with 2 children under 2. Cot free and the other slept on the sun lounge. Friendly attentive staff.
Skrevet 20 november 2013

TECK fra Singapore
Par
Opphold på 4 netter i juli 2013
Great stay
Pool, Gym and near all the activities
Skrevet 19 november 2013

JUN fra Kina
Reiste alene
Opphold på 4 netter i november 2013
clean and comfortable room
Enjoyable stay with the clean and fairly big room, good breakfast buffet. Patong beach is a short walking distance away, good restaurants nearby and also shopping.
Skrevet 18 november 2013

Christine fra Australia
Par
Deluxe (bassengutsikt)
Opphold på 3 netter i oktober 2013
Great location and not too noisy.
Location, room size, staff.
Skrevet 17 november 2013

MASHITA fra Singapore
Familie med eldre barn
Family villa med 2 soverom
Opphold på 5 netter i november 2013
Great stay. Nice small pool.
Large rooms.
Very nice stay. Close to shopping n food. Staff not reliable n friendly. But Manager very nice n kind.
Skrevet 14 november 2013

Andrianus fra Indonesia
Par
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på 2 netter i november 2013
nice hotel
food,locations and services
nice hotel,, I like this hotel,,its close to the beach,,nice food,,services is good,, I want to come back to this hotel next year maybe..
Skrevet 14 november 2013

MICHELE fra Malaysia
Gruppe
Grand deluxe rom med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i oktober 2013
Wonderful experience with friends
nice pool, large rooms and strategic location
Skrevet 13 november 2013

juan fra Australia
Par
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på 7 netter i november 2013
Palmyra you done it again!
Room, breakfast, staff
This was our second time to palmyra in 2 years and can say nothing has change, same super friendly staff clean rooms and big buffet breakfast! We really enjoy our stay at this hotel, staff are the best welcoming and friendly everytime, pool is beautiful. The room we stayed was the pool access one fully recomended!
Skrevet 11 november 2013


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: