Glimrende 8,1
basert på 5437 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 5437 anmeldelser
  • Renslighet 8,3
  • Fasiliteter 7,7
  • Beliggenhet 8,2
  • Romkomfort/standard 8,0
  • Ansattes arbeid 8,2
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 7,6
Sorter etter

Himangshu fra India
Familie med små barn
Deluxe (bassengutsikt)
Opphold på 3 netter i juni 2014
Fantastic
Swimming pool, room and at the centre
Fantastic
Skrevet 24 juni 2014
Var denne ontalen nyttig?

Rebecca fra Malaysia
Par
Deluxe (bassengutsikt)
Opphold på 3 netter i juni 2014
Friendly Staff and Good Location
1) Walking Distance about 10-15mins to Patong Beach, Jungceylon Shopping mall, Bangla Street and many tour agency, Spa & massage, dining and restaurants
Skrevet 23 juni 2014
Var denne ontalen nyttig?

Tee fra Singapore
Par
Deluxe (bassengutsikt)
Opphold på 3 netter i juni 2014
rest n relax trip, massage
friendly staff, close to shopping and dinning
has a pleasant stay for 3 night and surprise that few staff still recognize me from last trip thanks for your service
Skrevet 23 juni 2014
Var denne ontalen nyttig?

KUN fra Kina
Par
Deluxe (bassengutsikt)
Opphold på 2 netter i mai 2014
good
service
very good
Skrevet 22 juni 2014
Var denne ontalen nyttig?

Kathryn fra New Zealand
Par
Opphold på 7 netter i juni 2014
very enjoyable
Away from Street noise, lovely pool, nice room
Very nice...we went there for R&R and we found it. The hotel is back off the road and therefore away from the 'noisy night life'. Central enough to get around for a few bat you can easily get a taxi to take you anywhere. Nice friendly staff...good variety breakfast
Skrevet 21 juni 2014
Var denne ontalen nyttig?

R.Shopana fra Singapore
Familie med eldre barn
Family villa med 2 soverom
Opphold på 3 netter i juni 2014
very comfortable stay, very calm environment.
friendly staff, clean area, room very neat
very happy with my family. we could move around peacefully , had a wonderful stay.
Skrevet 20 juni 2014
Var denne ontalen nyttig?

Adrian fra Filippinene
Gruppe
Opphold på 6 netter i mai 2014
Very relaxing and enjoyable.
Breakfast, Location, Friendly staff
Skrevet 19 juni 2014
Var denne ontalen nyttig?

Alexander fra Australia
Par
Deluxe (bassengutsikt)
Opphold på 12 netter i mai 2014
Relaxing and quite area
Friendly helpful staff, cleaniness and well maintained surroundings
Excellent place to stay it's quite area away from the main traffic area and very affordable. Staff very friendly,pleasant and helpful. This will be the place when holidaying in Patong next time for me.
Skrevet 15 juni 2014
Var denne ontalen nyttig?

Raymond fra New Zealand
Par
Deluxe (bassengutsikt)
Opphold på 4 netter i mai 2014
Central, easy to walk to attractions,
Central, quiet, budget
Was ok for a central hotel, good value for money but you get what you pay for.
Skrevet 13 juni 2014
Var denne ontalen nyttig?

Norashikin fra Singapore
Familie med små barn
Family villa med 2 soverom
Opphold på 4 netter i juni 2014
It was really a pleasant stay for me and my family
GOOD LOCATION, FRIENDLY STAFFS AND CLEAN ROOMS
It was really good. When we entered, it was clearly clean. The villa is big with 2 rooms. The toilets are clean which is good. Location wise is good, jsut 10 mins walk to patong beach. very accesible. 10 mins to Jungceylon shopping centre as well. Very good! Will stay here again!
Skrevet 12 juni 2014
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: