Tilbake til hotellinfo

Glimrende 8,1
basert på 1296 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1296 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,5
  • Fasiliteter 8,3
  • Beliggenhet 7,5
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,4
  • Verdi for pengene 8,5
  • Mat/middag 7,3
Verifiserte anmeldelser

xueqin S. fra Kina
Par
Opphold på 3 netter i juni 2016
满意
住了三晚,总体满意。1.前台大叔帮忙提送行李很好,笑容满面为我们着想。2.酒店餐厅不错,有点餐,炒饭炒面都不错,西瓜沙冰好喝,跟外面价钱差不多,便宜。3.泳池房很爽,可惜我不会游泳,哈哈哈。4.离沙滩不远,可惜我们没有去。
Skrevet 19 juni 2016

Shuyuan L. fra Kina
Reiste alene
Opphold på 2 netter i juni 2016
挺喜欢游泳池的
满意
Skrevet 19 juni 2016

yi L. fra Kina
Småbarnsfamilie
Opphold på én natt i juni 2016
与期望值还是差了那么一点点,不推荐标准房。
在网上订的时候就是冲着他家的花园环境去了,但是标准房太差了,厕所没窗,又闷!!在外面看了他们的泳池房和别墅房感觉还可以,但是性价比不高,幸好我们只定了一晚。后来我们去卡塔海滩那边现定的酒店,感觉环境比他家的好,离海边更近,关键价格还比他家的便宜不少!!如果不是旺季,建议可以去那边亲自去选酒店,因为那边的酒店实在太多了,而且价格绝对比网上便宜些!
Skrevet 13 juni 2016

XUE T. fra Kina
Reiste alene
Opphold på én natt i februar 2016
性价比还不错
环境不错
还不错,我和妈妈两个人。住了两个晚上,第一晚住的通泳池的,第二晚住的别墅房。都还不错,环境也挺好的。
Skrevet 13 mars 2016

XUE T. fra Kina
Reiste alene
Opphold på én natt i februar 2016
性价比还不错
环境、泳池都不错
还不错,我和妈妈两个人。住了两个晚上,第一晚住的通泳池的,第二晚住的别墅房。都还不错,环境也挺好的。
Skrevet 13 mars 2016

wen Y. fra Kina
Småbarnsfamilie
Opphold på én natt i februar 2016
适合带孩子入住
很有风情,对面的餐馆很好吃
前台的check in的人员态度很差,看到我们三个人,就要加钱,我们说加钱问能不能同时房间升级,他说要么付钱,要么睡外面。。。我们第二天要去浮潜,说能不能延长退房,给钱都可以,他很生硬的说不行。酒店离海滩真的很远,要坐车,不过整个院子还是很有风情,就是装修有点陈旧,床也不舒服,适合带全家入住,在院子里可以散步
Skrevet 11 mars 2016

wanting X. fra Kina
Reiste alene
Opphold på 3 netter i februar 2016
一次舒服的入住
员工很热心,酒店环境是自己喜欢的,绿植很多,郁郁葱葱,经常能听到清脆的鸟鸣,很舒心,推开门就是一个精巧的泳池,池水比较干净,不外出时坐在躺椅上泡酒店都觉得很惬意。
Skrevet 10 mars 2016

le L. fra Kina
Par
Opphold på 2 netter i januar 2016
第二次去了,很喜欢酒店的房子,游泳池,鸡蛋花
环境
Skrevet 24 februar 2016

JIAO H. fra Kina
Par
Opphold på én natt i februar 2016
非常满意
干净,整洁,服务好,非常感谢!
Skrevet 18 februar 2016

shun Y. fra Kina
Par
Opphold på 5 netter i januar 2016
大部分都不错
环境、服务、地理位置
其他的都很不错,就是洗澡不是很舒服,洗澡水忽冷忽热的
Skrevet 15 januar 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: