Tilbake til hotellinfo

Glimrende 8,1
basert på 1296 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1296 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,5
  • Fasiliteter 8,3
  • Beliggenhet 7,5
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,4
  • Verdi for pengene 8,5
  • Mat/middag 7,3

Arild A.
Norge
22 februar 2012
bra hotel
servisen
hadde et bra opphold på kata lucy, minus er steinharde senger og litt langt å gå for frokost da denne ikke var på hotelet

Inger L.
Norge
21 februar 2012
Romtype Pool Access kan anbefales
Kan anbefale Spaavdeling
Kjempefornøyd. Servicevennlig og hyggelig betjening.

kari S.
Norge
04 februar 2012
Et herligt hotell
Flotte rom med utgang til basseng
vi hadde en herlig uke på kata lucky villa .store flotte rom og så kjekke betjening. kommer til å reise her igjen-)

heidi A.
Norge
23 november 2011
Stille og rolig hotell
Nydelig pool og greie rom
Vi bodde på hotellet tilsammen 5 netter. Rommene var store med et flott bad med dusj og badekar.Sengen god å ligge i-det er ingen selfølge i Thailand. Rett utafor balkong døra kunne en gå rett ut i poolen som var stor og flott med et fint uteområde. Hotellet ligger i 10 min.gange fra strand, men det er skyss fra hotellet hver time. Personalet i resepsjonen var greie og behersket engelsk greit. Frokosten var grei og renhold på rom og fasiliteter var veldig bra.

kari S.
Norge
17 oktober 2011
Flott hotell
Rommer med direkte tilgang til basseng
Var her en uke og vi hadde det helt topp kjekke betjening og gode frokost. Kommer tilbake i januar

Zane G.
De forente arabiske emirater
15 august 2016
Great Hotel
Quiet Hotel that is still close to the beach. Rooms are great especially the pool access villas. Breakfast was good with a nice range of things to eat.

keith G.
Australia
04 juli 2016
the best
great location great staff , it was my second holiday at the lucky villa , and i will go back again

Daniel W.
Australia
01 juli 2016
Nice and quiet
clean rooms , great service. the room service food was at a good price and very nice, I would recommend it

Claire K.
Australia
30 juni 2016
Wonderful and great value for money
Highly reccommed this hotel, they say you get what you pay for but at the Kata Lucky I felt we got more. The pool access rooms are great, very spacious, clean and having your own entry into the pool is fabulous.

Ingeborg V.
Nederland
20 juni 2016
Summer break
Swimming pool access rooms were great!