Glimrende 8,1
basert på 1304 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1304 anmeldelser
  • Renslighet 8,5
  • Fasiliteter 8,4
  • Beliggenhet 7,5
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Service 8,4
  • Valuta for pengene 8,5
  • Mat/middag 7,3
Sorter etter

Arild fra Norge
Par
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på 14 netter i februar 2012
bra hotel
servisen
hadde et bra opphold på kata lucy, minus er steinharde senger og litt langt å gå for frokost da denne ikke var på hotelet
Skrevet 22 februar 2012

Inger fra Norge
Par
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på 7 netter i januar 2012
Romtype Pool Access kan anbefales
Kan anbefale Spaavdeling
Kjempefornøyd. Servicevennlig og hyggelig betjening.
Skrevet 21 februar 2012

kari fra Norge
Par
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på én natt i januar 2012
Et herligt hotell
Flotte rom med utgang til basseng
vi hadde en herlig uke på kata lucky villa .store flotte rom og så kjekke betjening. kommer til å reise her igjen-)
Skrevet 04 februar 2012

heidi fra Norge
Par
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på 2 netter i november 2011
Stille og rolig hotell
Nydelig pool og greie rom
Vi bodde på hotellet tilsammen 5 netter. Rommene var store med et flott bad med dusj og badekar.Sengen god å ligge i-det er ingen selfølge i Thailand. Rett utafor balkong døra kunne en gå rett ut i poolen som var stor og flott med et fint uteområde. Hotellet ligger i 10 min.gange fra strand, men det er skyss fra hotellet hver time. Personalet i resepsjonen var greie og behersket engelsk greit. Frokosten var grei og renhold på rom og fasiliteter var veldig bra.
Skrevet 23 november 2011

kari fra Norge
Par
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på 7 netter i september 2011
Flott hotell
Rommer med direkte tilgang til basseng
Var her en uke og vi hadde det helt topp kjekke betjening og gode frokost. Kommer tilbake i januar
Skrevet 17 oktober 2011

Casey fra Australia
Par
Standard
Opphold på 14 netter i juni 2015
beautiful piece of paradise
very helpful staff, amazing breakfast. would definitely come back.
Skrevet 22 september 2016

Kristi fra Australia
Par
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på 11 netter i august 2016
Nice quiet place not far from the beach and were people lovely
Lovely rooms but the bed was a bit hard for us. The pool is great. Breakfast was lovely worth having it included. My partner loved the coffee. Room service was good. Wifi was hit and miss. Nice quiet area but still close to everything. The hotel was great for taxis or transfers. But don't book tours at the hotel you can get a much better deal out of the hotel. We wanted to go to the Phuket Fantasea show and dinner without transport to get there they wanted. $130 AUS each but we found some where out side, for $180 AUS each we got that show with dinner plus an island tour, tiger kingdom and city tour with transport to all. So shop around.
Skrevet 05 september 2016

Yen fra Singapore
Småbarnsfamilie
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på 7 netter i juni 2016
Best in Kata!
We had previously stayed at the Palmery which is a Sister resort of Lucky; we enjoyed our stay, but Kata Lucky was even much better. They had better facilities such as room service & pool cafe/bar where we hung out every evening. Food was delicious & reasonably priced. If you're looking for a family-friendly or romantic resort, Kata Lucky is your lucky choice.
Skrevet 01 september 2016

Zane fra De forente arabiske emirater
Småbarnsfamilie
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på 4 netter i juli 2016
Great Hotel
Quiet Hotel that is still close to the beach. Rooms are great especially the pool access villas. Breakfast was good with a nice range of things to eat.
Skrevet 15 august 2016

keith fra Australia
Par
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på 10 netter i juni 2016
the best
great location great staff , it was my second holiday at the lucky villa , and i will go back again
Skrevet 04 juli 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: