Tilbake til hotellinfo

Glimrende 8,1
basert på 1296 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1296 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,5
  • Fasiliteter 8,3
  • Beliggenhet 7,5
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,4
  • Verdi for pengene 8,5
  • Mat/middag 7,3
Sorter etter

Arild A. fra Norge
Par
Opphold på 14 netter i februar 2012
bra hotel
servisen
hadde et bra opphold på kata lucy, minus er steinharde senger og litt langt å gå for frokost da denne ikke var på hotelet
Skrevet 22 februar 2012

Inger L. fra Norge
Par
Opphold på 7 netter i januar 2012
Romtype Pool Access kan anbefales
Kan anbefale Spaavdeling
Kjempefornøyd. Servicevennlig og hyggelig betjening.
Skrevet 21 februar 2012

kari S. fra Norge
Par
Opphold på én natt i januar 2012
Et herligt hotell
Flotte rom med utgang til basseng
vi hadde en herlig uke på kata lucky villa .store flotte rom og så kjekke betjening. kommer til å reise her igjen-)
Skrevet 04 februar 2012

heidi A. fra Norge
Par
Opphold på 2 netter i november 2011
Stille og rolig hotell
Nydelig pool og greie rom
Vi bodde på hotellet tilsammen 5 netter. Rommene var store med et flott bad med dusj og badekar.Sengen god å ligge i-det er ingen selfølge i Thailand. Rett utafor balkong døra kunne en gå rett ut i poolen som var stor og flott med et fint uteområde. Hotellet ligger i 10 min.gange fra strand, men det er skyss fra hotellet hver time. Personalet i resepsjonen var greie og behersket engelsk greit. Frokosten var grei og renhold på rom og fasiliteter var veldig bra.
Skrevet 23 november 2011

kari S. fra Norge
Par
Opphold på 7 netter i september 2011
Flott hotell
Rommer med direkte tilgang til basseng
Var her en uke og vi hadde det helt topp kjekke betjening og gode frokost. Kommer tilbake i januar
Skrevet 17 oktober 2011

Zane G. fra De forente arabiske emirater
Småbarnsfamilie
Opphold på 4 netter i juli 2016
Great Hotel
Quiet Hotel that is still close to the beach. Rooms are great especially the pool access villas. Breakfast was good with a nice range of things to eat.
Skrevet 15 august 2016

keith G. fra Australia
Par
Opphold på 10 netter i juni 2016
the best
great location great staff , it was my second holiday at the lucky villa , and i will go back again
Skrevet 04 juli 2016

Daniel W. fra Australia
Reiste alene
Opphold på 5 netter i mai 2016
Nice and quiet
clean rooms , great service. the room service food was at a good price and very nice, I would recommend it
Skrevet 01 juli 2016

Claire K. fra Australia
Par
Opphold på 9 netter i juni 2016
Wonderful and great value for money
Highly reccommed this hotel, they say you get what you pay for but at the Kata Lucky I felt we got more. The pool access rooms are great, very spacious, clean and having your own entry into the pool is fabulous.
Skrevet 30 juni 2016

Ingeborg V. fra Nederland
Småbarnsfamilie
Opphold på 2 netter i oktober 2015
Summer break
Swimming pool access rooms were great!
Skrevet 20 juni 2016