Tilbake til hotellinfo

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1172 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 9,1
  • Fasiliteter 9,0
  • Beliggenhet 8,2
  • Romkomfort/standard 9,0
  • Ansattes arbeid 9,0
  • Verdi for pengene 8,5
  • Mat/middag 8,5

Maurice G. fra Egypt
Småbarnsfamilie
Opphold på 3 netter i juli 2016
Sad of name change
The indigo pearl is such a majestic name, we are trying to digest the name change...other than that we are pleased as always...
Skrevet 07 august 2016

Valerie C. fra Storbritannia
Par
Opphold på én natt i juli 2016
Extremely helpful and efficient staff
Upon calling the help desk to check out, the staff arrived in 2 mins to pick up my luggage before I even finished my packing. I am very impressed with the efficiency and helpfulness of the staff.
Skrevet 16 juli 2016

Gokce T. fra Tyrkia
Par
Opphold på én natt i juni 2016
perfect
everything was fantastic. super nice design, great staff, good beach. absolutely recommendable
Skrevet 13 juli 2016

chiehyu Y. fra Taiwan
Par
Opphold på én natt i juli 2016
Good
Nice view and clean room .the restaurant is special
Skrevet 12 juli 2016

Jessie M. fra Australia
Par
Opphold på 5 netter i juli 2016
Beautiful resort with something for everyone
My husband and I had an absolutely wonderful stay at Indigo pearl. Great facilities, friendly staff and beautiful rooms. A fantastic holiday for anyone looking for some R&R. Shout out to our cooking class chef Ann - she made our Thai cooking class fun and truly unforgettable!
Skrevet 10 juli 2016

Melissa T. fra USA
Par
Opphold på 4 netter i juni 2016
Great customer service
Staff was wonderful. Makes up for the otherwise outdated and faulty amenities at times. Location is far from main Phuket area of Patong but on quiet Nai Yang beach. Not much places to eat out nearby. Make sure to bring insect repellant, lots of mosquitos. Otherwise, stay was enjoyable. We were in the Bentley suite with a private pool. Really loved the staff.
Skrevet 03 juli 2016

Laura T. fra Storbritannia
Gruppe
Opphold på én natt i juni 2016
Excellent resort
We booked a family suite which was gorgeous. Comfy beds. Great staff. Decent breakfast. 2 child free pools were an added bonus. 2 minute walk to beach.
Skrevet 01 juli 2016

CHONGWU Z. fra Kina
Par
Opphold på 3 netter i juni 2016
sweet
perfect
Skrevet 28 juni 2016

marika K. fra Filippinene
Reiste alene
Opphold på 3 netter i juni 2016
Great concept
Cool interior design, industrial theme consistent throughout the entire hotel.
Skrevet 14 juni 2016

Celine C. fra Singapore
Småbarnsfamilie
Opphold på 3 netter i mai 2016
Review
Great nanny service for kids. Despite not so good weather we had a lovely time! Black Ginger is awesome!
Skrevet 02 juni 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: