Veldig bra 7,6
basert på 1208 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1208 anmeldelser
  • Renslighet 7,4
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 7,5
  • Service 7,5
  • Valuta for pengene 7,4
  • Mat/middag 7,4
Sorter etter

JAMIL fra Oman
Par
Superior rom
Opphold på 5 netter i august 2016
Very good location and hotel
My stay in this was very pleasant, the service was perfect, the staff were very cheerful and friendly to help in anything, the food was limited choices but very sufficient specially healthy food. The location of the hotel is close to everything shopping, restaurant, lundry,tourism services, everything tourist required. I will be coming back to this hotel again, he best recommendation for any one ether couples or family. Btw they have also kids area and pole area as apart of recreational places.
Skrevet 06 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Paul fra Storbritannia
Familie med små barn
Superior rom
Opphold på 6 netter i august 2016
Horizon beach Patong
Topped up staying here after a faux pas with another hotel. Nice lobby area but rooms could do with a bit of TLC. I found our room 152 to be a bit shabby and in need of a lick of paint. Pools were okay but on the small side if you've got kids, staff very courteous could not fault them. Breakfast was sufficient. Didnt eat in hotel in the evening as so much choice outside. Excellent location. Overall good value for money for £50 a night for 2 adults and one child. You can go to sister hotel in Karon, which is a bit smarter using free shuttle.
Skrevet 06 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

NGUYEN fra Vietnam
Familie med små barn
Superior rom
Opphold på 3 netter i august 2016
Memorable trip of our family!
Nice staff and good hotel for short trip of family!
Skrevet 06 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Wael fra Bahrain
Par
Superior rom
Opphold på 9 netter i august 2016
nice
it's a good hotel near to the beach
Skrevet 19 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Stephanie fra Australia
Par
Superior rom
Opphold på 5 netter i juli 2016
Thank you
We enjoyed our stay
Skrevet 29 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Tom fra Sør-Afrika
Familie med eldre barn
Superior rom
Opphold på 7 netter i juli 2016
cleanliness lower
Scored cleanliness lower as staff did not clean the room 100%, also did not respond to asking to clean when leaving the room ,but rather went according to own schedule. Did not replace some items, ear buds, glass and once a cup - annoying stuff.
Skrevet 21 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

stefanos fra Australia
Par
Superior rom
Opphold på 4 netter i mai 2016
ok
good hotel central and close to every were
Skrevet 28 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Yin fra Malaysia
Familie med små barn
Familierom - 4 gjester
Opphold på 3 netter i juni 2016
Good location
Kids club's staff really nice and helpful
Skrevet 25 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

GO fra Singapore
Familie med små barn
Familierom med tekjøkken
Opphold på 4 netter i juni 2016
Fun time in Amazing Phuket
Hotel staff are attentive, adhere to our many requests and still smiling all the way. We enjoyed the food there and happy to pay for the price. Will revisit again the next time in Phuket. Keep it up. Thumbs up and 5 stars for the reception staff in both Patong and Karon properties.
Skrevet 19 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Weiqi fra Malaysia
Gruppe
Superior rom
Opphold på 3 netter i juni 2016
Good location & friendly staff
Really appreciate the upgrade. Location near the beach and Bangla Road. Staff is also very friendly. Cocktail by the pool is really good.
Skrevet 14 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: