Veldig bra 8,0
basert på 658 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 658 anmeldelser
  • Renslighet 8,4
  • Fasiliteter 7,2
  • Beliggenhet 8,4
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Service 8,2
  • Valuta for pengene 8,1
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

AJ fra Norge
Gruppe
Dobbeltrom Deluxe
Opphold på 2 netter i juli 2012
Flott sted, nytt, men kunne hatt større rom.
Meget bra service, ikke mins fra Agoda som fikk reskt endret ankomstdato.
Desverre kun 2 dagers opphold grunnet mye reising. Masse Ros til Agoda.
Skrevet 31 juli 2012

torstein fra Norge
Familie med eldre barn
Grand deluxe dobbeltrom
Opphold på 4 netter i juli 2012
Lovely hotel and service with a smile
fin beliggenhet, basseng på taket med flott utsikt, reint og fint
Veldig fine rom, rolig og fint, reint hyggelig og behjelpelig betjening.
Skrevet 11 juli 2012

Roald fra Norge
Par
Dobbeltrom Deluxe
Opphold på 4 netter i april 2012
smil
Nært sranden og sentrum og lite støy
Kjempebra hotell og ingen ting og klage på. Noe av det beste jeg har hatt på tur
Skrevet 15 april 2012

Aage fra Norge
Par
Grand deluxe dobbeltrom
Opphold på 28 netter i mars 2012
Et nytt og fint hotel, med en fantastisk betjening
Helheten ved hotellet og betjeningen som ga oss ett fantastisk opphold.
Grand Sunset er et nytt og fint hotel, med lyse og fine rom og trivelige fellesrom. Vi bodde der 4 uker og det fungerte utmerket. De har en meget god frokost med stor variasjon i utbudet, og du kan også innta enklere frokost i siderestaurantent. Du kan bestille og få lunch på egen balkong eller oppe på taket ved poolen. En fantastisk billig og god BBQ serveres om kvelden og vi spiste for mellom 60,- og 80,- kr innklusiv øl. Betjeningen gjør alt for sine gjester og har aldri fått tilnærmelsevis så god service noe sted. Og det gjelder all på hotellet. Må bare takke dem for 4 fantastiske uker.
Skrevet 10 april 2012

Turi fra Norge
Par
Dobbeltrom Deluxe
Opphold på én natt i april 2012
Helt forbanna konge
basseng på taket, digg rom
vi bada, tok en tur til big buddha, spiste frokost på subway og koste oss.
Skrevet 09 april 2012

Karin fra Norge
Par
Dobbeltrom Deluxe
Opphold på 5 netter i februar 2012
Nytt hotell med pene rom.
Fin beliggenhet nær stranden.
nytt og pent hotell like ved strandsen. delikate, pene rom. enkel, men god frokost. deilig basseng på taket med gode solsenger. rommene utstyrt nmed safe, hårføner og vannkoker.deilige håndkleder til bruk på stranden.
Skrevet 23 februar 2012

Mahmuda fra Bangladesh
Familie med små barn
Grand deluxe dobbeltrom
Opphold på 3 netter i august 2016
Ok
Budget hotel, problem with the less tour information.
Skrevet 26 august 2016

Chunzi fra Singapore
Reiste alene
Dobbeltrom Deluxe
Opphold på én natt i august 2016
Noisy, perthatic breakfast, unfriendly staff
Noisy, from other rooms, people pass by in the corridor, car noise from road downstairs. Lication not too bad. Bt breakfast very little choices, fruits and salad veg the same everyday, not fresh at all. The cooked food only rice and some cooked noodles, very hard. The day shift Staff not friendly, eyes on computer when talking to you, refused to give two room keys at first. Night staff is much better though. Will not recommend this hotel to friends.
Skrevet 22 august 2016

Josee fra Canada
Par
Dobbeltrom Deluxe
Opphold på 2 netter i august 2016
Good place to stay😊
Very happy with all the aspect of the Hotel! Good price, close to the beach, room is maybe a bit small but work just fine for us. The pool in the top is very nice....
Skrevet 06 august 2016

Alan fra Canada
Reiste alene
Dobbeltrom Deluxe
Opphold på 2 netter i august 2016
Clean, fantastic roof top pool
Pros: - great price due to low season (USD30 tax inc) - Clean and bright room with a balcony - trendy design - Convenient location next to the old Phuket, a plaza that has a variety of amendities including mini marts, pharmacies and restaurants. - 5 min work to the Karon beach - friendly and helpful staff The only complaint would be the Internet was unstable and slow. Highly recommended
Skrevet 04 august 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: