arrow-up-icon
Tilbake til hotellinfo

Veldig bra 8,0
basert på 646 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 646 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,4
  • Fasiliteter 6,9
  • Beliggenhet 8,4
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,2
  • Verdi for pengene 8,1
  • Mat/middag 6,8

AJ S.
Norge
31 juli 2012
Flott sted, nytt, men kunne hatt større rom.
Meget bra service, ikke mins fra Agoda som fikk reskt endret ankomstdato.
Desverre kun 2 dagers opphold grunnet mye reising. Masse Ros til Agoda.

torstein W.
Norge
11 juli 2012
Lovely hotel and service with a smile
fin beliggenhet, basseng på taket med flott utsikt, reint og fint
Veldig fine rom, rolig og fint, reint hyggelig og behjelpelig betjening.

Roald H.
Norge
15 april 2012
smil
Nært sranden og sentrum og lite støy
Kjempebra hotell og ingen ting og klage på. Noe av det beste jeg har hatt på tur

Aage A.
Norge
10 april 2012
Et nytt og fint hotel, med en fantastisk betjening
Helheten ved hotellet og betjeningen som ga oss ett fantastisk opphold.
Grand Sunset er et nytt og fint hotel, med lyse og fine rom og trivelige fellesrom. Vi bodde der 4 uker og det fungerte utmerket. De har en meget god frokost med stor variasjon i utbudet, og du kan også innta enklere frokost i siderestaurantent. Du kan bestille og få lunch på egen balkong eller oppe på taket ved poolen. En fantastisk billig og god BBQ serveres om kvelden og vi spiste for mellom 60,- og 80,- kr innklusiv øl. Betjeningen gjør alt for sine gjester og har aldri fått tilnærmelsevis så god service noe sted. Og det gjelder all på hotellet. Må bare takke dem for 4 fantastiske uker.

Turi T.
Norge
09 april 2012
Helt forbanna konge
basseng på taket, digg rom
vi bada, tok en tur til big buddha, spiste frokost på subway og koste oss.

Karin G.
Norge
23 februar 2012
Nytt hotell med pene rom.
Fin beliggenhet nær stranden.
nytt og pent hotell like ved strandsen. delikate, pene rom. enkel, men god frokost. deilig basseng på taket med gode solsenger. rommene utstyrt nmed safe, hårføner og vannkoker.deilige håndkleder til bruk på stranden.

Preben A.
Danmark
20 juli 2016
Great value for money and excellent staff
Roof top pool still has awesome ocean and mountain views despite being in the 2nd row of buildings from the beach. The pool area/pool bar was being renovated when I was there - but one could still use the pool and sun beds. It looks to be a cool lounging bar/pool area with quite the music system and a cool bar - for those afternoon/eve grooving parties. Close (2 min) to shops and restaurants and the beach swim area (most of the beach is NOT swim approved) is right across the road from the hotel.

Matsaya A.
Singapore
15 juli 2016
Good place
Nice and clean places

ian S.
Storbritannia
08 april 2016
All good really
All good really . Beware the pool with young children as broken tiles are sharp . . The pool lining is marble I think and very course on the feet , enough to make all my 9 year olds fingers and toes go pretty raw and bleed . ( like sand paper lining )

Harold M.
USA
21 mars 2016
Just a quick weekend getaway.
Location near the beach and points of interest, cost, rooftop pool.
I thoroughly enjoyed my stay. The location was exactly where I wanted to stay due to familiarity to the area. The room was very nice, clean, and the windows overlooking the lot next door gave a bright green image out the many windows with the Big Budda visible from the balcony. Speaking of the balcony, small but nicely tucked in so you had lots of privacy. The shower, though a little small was nicely appointed with both the rain shower and a hand held wand. I never got the in room safe to work but had no issues with anything taking a walk. If the situation presents itself like this weekend, I would definitely consider staying here again.