2015
Veldig bra 7,8
basert på 6381 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 6381 anmeldelser
  • Renslighet 7,7
  • Fasiliteter 7,9
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,6
  • Ansattes arbeid 7,5
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Per fra Norge
Par
Deluxe med balkong
Opphold på 15 netter i februar 2013
Sentralt beliggende hotell med store rom fine rom
Sentralt, flott basseng m solsenger, flott frokostbufe,bra renhold, vennlig betjening
Dette er andre året vi bodde på hotellet og bakgrunn for det var bl.a. , flott frokostbufe, store rom, nær beliggenhet til stranda Patong beach, vennlig betjening og lettvint å bare benytte det store bassenget på hotellet med deilige solsenger og mulighet til å kjøpe det en ønsket seg av mat og drikke. Savnet trimrom, men det var de i ferd med å montere.
Skrevet 06 mars 2013

arvid fra Norge
Par
Deluxe med bassengutsikt
Opphold på 21 netter i februar 2013
Fint hotell og service
Hyggelig betjening, god frokost
Vi trivdes veldig godt på dette hotellet. Litt små balkonger.
Skrevet 05 mars 2013

Kjell fra Norge
Par
Deluxe med balkong
Opphold på 7 netter i februar 2013
Fint og sentralt.
Flotte store rom. Bra frokost, fint uteområdet.
Anbefales. Men wifi'en er så irriterende dårlig at man kan få raserianfall. Men alt i alt veldig bra. Byens dyreste øl. Ca 150 bath i bassengbaren.
Skrevet 21 februar 2013

Anita fra Norge
Par
Deluxe med balkong
Opphold på 13 netter i januar 2013
Flott hotell
Meget bra frokost
Et veldig flott hotell med bra beliggenhet. Stort bassengområde, men det kunne vært dypere enkelte steder. Det var rent og pent overalt. En natt var det høylytt bråk fra bassengområdet, dette var noen partyglade gutter som burde vært vist bort. Ellers var det kort vei til stranden. Vi tok en båttur til Phi Phi Island og det var en stor skuffelse. Overfylte båter og overfylte strender. Antar at det måtte være ca 2000 personer på disse øyene samtidig.
Skrevet 20 januar 2013

kay fra Norge
Reiste alene
Opphold på 4 netter i desember 2012
Flott hotel med go service og nydelig frokost
Flott hotel med go service og nydelig frokost
Flott hotel med go service og nydelig frokost! Hjelpsomme personale, god underholdning på nyttårsaften, og fantastisk mat
Skrevet 09 januar 2013

kay fra Norge
Reiste alene
Deluxe med balkong
Opphold på 3 netter i desember 2012
fantastisk beliggenhet, stort bassengområde, nydel
fantastisk beliggenhet, stort bassengområde, nydelig frokost
fantastisk beliggenhet, stort bassengområde, nydelig frokost, flotte rom og gooo frokost
Skrevet 09 januar 2013

kay fra Norge
Reiste alene
Deluxe med balkong
Opphold på 3 netter i desember 2012
Flott hotell, enorm bra frokost, meget sentralt
Flotte store rom, knallbra frokost og veldig bra hotell
Dette hotellet vil jeg anbefale sterkt! Veldig store og flotte rom, kjempe god og stor frokost, sentralt og hyggelig betjening!
Skrevet 26 desember 2012

Kare fra Norge
Gruppe
Deluxe med bassengutsikt
Opphold på 4 netter i juli 2012
Bra beliggenhet
Ved stranden
Et helt OK hotell hvor klassen ikke står i forhold til service. Servicen kan bli bedre. Bra poolområde og god mat. Ligger meget sentralt nær strand og sentrum.
Skrevet 06 august 2012

Kare fra Norge
Familie med store barn
Deluxe med balkong
Opphold på 14 netter i april 2012
bra beliggenhet
pool og strand
Sentralt beliggende hotel med god standard. Rommene var bra.Kunne vært hyggeligere betjening og bedre service
Skrevet 06 august 2012

Gorm fra Norge
Reiste alene
Opphold på 6 netter i mars 2012
Bra beliggenhet med hyggelig betjening
beliggenhet, hyggelig betjening.
Hyggelig opphold. kommer gjerne tilbake til hotellet. behjelpelige betjening.
Skrevet 27 mars 2012


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: