Veldig bra 7,9
basert på 3839 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 3839 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 6,8
  • Beliggenhet 8,3
  • Romkomfort/standard 7,7
  • Ansattes arbeid 7,8
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 7,4
Sorter etter

lars fra Norge
Gruppe
Deluxe
Opphold på 7 netter i desember 2009
Aspery hotel, Patong, Phuket
-Fine rom. -Veldig bra spa. -Gratis internett med bra hastighet. -Bra og rimelig resturant på hotellet. -Frokost bedre enn forventet. -Hyggelig stab på hotellet.
-aircondition på rommet kunne fungert bedre.
Ble veldig fornøyd med at vi valgte dette hotellet. Alt med dette hotellet var bedre enn jeg hadde forventet på forhånd. Veldig bra hotell i forhold til prisen, kan trygt anbefales!
Skrevet 22 desember 2009

Avon fra Filippinene
Reiste alene
Classic
Opphold på 3 netter i september 2016
Great
The hotel is just near the beach. The stallsare around the corner it is accessible for ATM machines.
Skrevet 24 september 2016

Ray fra Australia
Par
Deluxe
Opphold på én natt i september 2016
Delux room
A very good stay. Clean tidy and well priced....
Skrevet 24 september 2016

Michael fra Australia
Reiste alene
Opphold på 14 netter i september 2016
holiday
enjoyed staying here again and will stay again my next trip. noisy guests in the hallways is my only real complaint. not the hotels fault.
Skrevet 19 september 2016

Jiayu fra Singapore
Par
Dobbeltrom/Tomannsrom Classic (ny bygning)
Opphold på 4 netter i september 2016
Worth it!!
Totally worth it considering the fact that it is only 5 minutes away from patong beach. Walk out of the hotel there are convenience stores, restaurants and massage parlours. Kind of get whatever you need. :D
Skrevet 17 september 2016

abd fra Malaysia
Familie med små barn
Superior
Opphold på 3 netter i september 2016
ok
okey
Skrevet 14 september 2016

Bee fra Singapore
Familie med eldre barn
Classic
Opphold på én natt i september 2016
New, clean and spacious room
Location is ideal as it is only minutes walk to the busiest part of Patong Beach - ie Bangla Road. Nice pool to chill out at Level 5.
Skrevet 13 september 2016

Pakjira fra Thailand
Familie med små barn
Classic
Opphold på 2 netter i september 2016
No clean enough in the room, quite dirty in pillow .
Please consider in cleaning and no servicemind of staff. I will be back Phuket in next year.
Skrevet 11 september 2016

Elmar fra Tyskland
Par
Classic
Opphold på 12 netter i august 2016
Average Hotel / Nice location
We stayed twelve nights at the Aspery Hotel. On the positive side are the nice location close to the beach and in walking distance to the main nightlife places. BUT: hot water for shower was only available a few days and the noise level created by mainly Arabian Travelers is pretty high.Staff was friendly, late check out was given for free
Skrevet 10 september 2016

Mohd fra Malaysia
Par
Classic
Opphold på 3 netter i september 2016
Nice
Nearby to patong beach. Nearby family mart & 7e. For muslim near to kusuma seafood restaurant. Thumbs up location! 👍🏽👍🏽
Skrevet 08 september 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: