arrow-up-icon
Tilbake til hotellinfo

Veldig bra 7,7
basert på 3618 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 3618 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 7,7
  • Fasiliteter 6,7
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 7,6
  • Ansattes arbeid 7,7
  • Verdi for pengene 8,0
  • Mat/middag 6,6

svein S.
Norge
30 desember 2013
flott opphold,med mange muligheter.
sentralt beliggende,midt i suppa,men rolig nok for å sove om natta,relativt store rom,betjening som forstår engelsk.
vi hadde et bra opphold på Amata,var litt uheldig i forhold til att det sto en aircondition på utsiden som bråkte fælt,var noe gale med den,ble tilbudt to andre rom.men p.g.a.pågående byggestøy valgte vi å bli,dette gjelder rom 316,vil vel anbefale å booke rom med bassengutsikt,og ikke i første etasje,da det er mye innsyn.Bra frokost-buffet,men på 14.dager blir man litt lei,lite eller ingen variasjon,men bra eggstasjon.Bra valutta for pengene.

Mona F.
Norge
29 oktober 2013
flott opphold
Fikk en flott velkomst, med en kald velkomstdrikk og smilende, hyggelig betjening. Store, fine rom. Bra bassengområde.
Vi er en familie på fire som hadde et flott opphold på hotellet. En veldig hyggelig betjening som hilste og prata med oss hver gang vi kom inn på hotellet. Rommene var store og fine og reine. Hotellet ligger sentralt i forhold til shopping og restauranter. En ti-minutters gåtur til stranda. Fint bassengområde for store og små, med muligheter for å kjøpe enkel mat og drikke.

arne H.
Sverige
15 september 2013
väl städat,trevlig peronal,bra hotel.
centralt städning bra rum vänlig och hjälpsam peronal.
allt var bra men det var förmycket barn som sprang i hotellets korridor sent på kvällen som gammal 73år vill man sova vid 23tden på kvällen. ändrar ni på detta kan jag komma tillbaka. medvänlig hälsning Arne Helmer från Sweden.

Arvid S.
Norge
26 juli 2013
God plassering, vennlig betjening, bra rom
Betjeningen, rent, sentralt
Ble møtt av en meget oppegående og vennlig betjening. Siden det var lavsesong, så oppgraderte de rommene våre uten at vi ba om det. Veldig bra. God frokost, greit basseng (når det er få gjester). En liten spasertur til kjøpesenter og restauranter

Elna H.
Norge
24 april 2013
nært til alt, flott hotell,vennlig betjening
Vennlig betjening, flott rom, nær kjøpesenter, alt av boder, restauranter,strand
vi ble godt mottatt av vennlig betjening, men oppgraderte rommet fra standard til bassengutsikt og ballkong.veldig bra frokost. hotellet ligger sentralt og nært det meste, anbefales på det varmeste og bor her igjen.ca 10 min til strand.

Erik J.
Norge
14 april 2013
Bra
Rent Bra Service Nært Sentrum

Alexis Q.
Singapore
28 juli 2016
Overall okay but disappointed with the check in process
We arrived at the check in counter at 12noon, and were told to come back at 2pm for check in as they were cleaning the room. As such, we went to book activities for 2.30pm, and wanted to go to the hotel to change etc. before then. However, at 2pm the room was still not ready and we waited till about 2.25pm. It was only after complaining that we finally could get our room.

jeremy W.
Australia
19 juli 2016
Great,Location, Value for money
A great Hotel and one I use every time I go to Phuket, can't beat the location and the value for money at this establishment!!

Marcus W.
USA
12 juli 2016
Not as good as before
This place used to be quite the treat in Patong, but recently it seems to have gone down hill. There is a new building, but the staff performance is not what it used to be.

Mark N.
Australia
02 juli 2016
Convenient location
The Amata is in a good location, 5minutes walk to Junceylon shopping complex and about 10minutes walk to the beach. The staff are very friendly and the room was very clean however it would be good if the provided tea/coffee making facilities. There was an electric kettle but no cups, etc.