Veldig bra 7,7
basert på 3646 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 3646 anmeldelser
  • Renslighet 7,7
  • Fasiliteter 6,7
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 7,6
  • Ansattes arbeid 7,7
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 6,6
Sorter etter

svein fra Norge
Par
Deluxe rom
Opphold på 14 netter i desember 2013
flott opphold,med mange muligheter.
sentralt beliggende,midt i suppa,men rolig nok for å sove om natta,relativt store rom,betjening som forstår engelsk.
vi hadde et bra opphold på Amata,var litt uheldig i forhold til att det sto en aircondition på utsiden som bråkte fælt,var noe gale med den,ble tilbudt to andre rom.men p.g.a.pågående byggestøy valgte vi å bli,dette gjelder rom 316,vil vel anbefale å booke rom med bassengutsikt,og ikke i første etasje,da det er mye innsyn.Bra frokost-buffet,men på 14.dager blir man litt lei,lite eller ingen variasjon,men bra eggstasjon.Bra valutta for pengene.
Skrevet 30 desember 2013

Mona fra Norge
Familie med eldre barn
Deluxe med bassengutsikt
Opphold på 4 netter i juli 2013
flott opphold
Fikk en flott velkomst, med en kald velkomstdrikk og smilende, hyggelig betjening. Store, fine rom. Bra bassengområde.
Vi er en familie på fire som hadde et flott opphold på hotellet. En veldig hyggelig betjening som hilste og prata med oss hver gang vi kom inn på hotellet. Rommene var store og fine og reine. Hotellet ligger sentralt i forhold til shopping og restauranter. En ti-minutters gåtur til stranda. Fint bassengområde for store og små, med muligheter for å kjøpe enkel mat og drikke.
Skrevet 29 oktober 2013

arne fra Sverige
Reiste alene
Standard rom
Opphold på 20 netter i august 2013
väl städat,trevlig peronal,bra hotel.
centralt städning bra rum vänlig och hjälpsam peronal.
allt var bra men det var förmycket barn som sprang i hotellets korridor sent på kvällen som gammal 73år vill man sova vid 23tden på kvällen. ändrar ni på detta kan jag komma tillbaka. medvänlig hälsning Arne Helmer från Sweden.
Skrevet 15 september 2013

Arvid fra Norge
Familie med eldre barn
Deluxe med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i juli 2013
God plassering, vennlig betjening, bra rom
Betjeningen, rent, sentralt
Ble møtt av en meget oppegående og vennlig betjening. Siden det var lavsesong, så oppgraderte de rommene våre uten at vi ba om det. Veldig bra. God frokost, greit basseng (når det er få gjester). En liten spasertur til kjøpesenter og restauranter
Skrevet 26 juli 2013

Elna fra Norge
Reiste alene
Standard rom
Opphold på 4 netter i mars 2013
nært til alt, flott hotell,vennlig betjening
Vennlig betjening, flott rom, nær kjøpesenter, alt av boder, restauranter,strand
vi ble godt mottatt av vennlig betjening, men oppgraderte rommet fra standard til bassengutsikt og ballkong.veldig bra frokost. hotellet ligger sentralt og nært det meste, anbefales på det varmeste og bor her igjen.ca 10 min til strand.
Skrevet 24 april 2013

Erik fra Norge
Reiste alene
Standard rom
Opphold på 16 netter i mars 2013
Bra
Rent Bra Service Nært Sentrum
Skrevet 14 april 2013

jeremy fra Australia
Reiste alene
Deluxe med bassengutsikt
Opphold på 3 netter i september 2016
Good Value for money
I stay at the Amata almost every time I go to Phuket, it's a good located property that suits me down to the ground. The only thing I think worthy of an additional note here is the state of the swimming pool, now I don't use the pool, never have in all my times staying there, this time from the 7th floor you can see that the water is a nasty green colour, and the pool walls look filthy! and no it's not just the tile colours, looking at the less used kids pool right next to it you can tell the difference...If I were the Management of this place I would be getting that cleaned real quick, before someone gets sick from it.
Skrevet 12 september 2016

wayne fra Australia
Par
Deluxe med bassengutsikt
Opphold på 6 netter i september 2016
Love this place
Great hotel. Value for money
Skrevet 09 september 2016

Lindy fra Singapore
Familie med eldre barn
Deluxe rom
Opphold på 4 netter i mars 2016
holiday with travel delightfully package
it was great! travel delightfully booked this for us as part of a weekend getaway package. we loved it.
Skrevet 05 september 2016

Alex fra Australia
Gruppe
Standard rom
Opphold på 12 netter i august 2016
service
poor service and room quality
Skrevet 05 september 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: