arrow-up-icon
Tilbake til hotellinfo

Veldig bra 7,7
basert på 3610 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 3610 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 7,7
  • Fasiliteter 6,7
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 7,6
  • Ansattes arbeid 7,7
  • Verdi for pengene 8,0
  • Mat/middag 6,6

svein S.
Norge
30 desember 2013
flott opphold,med mange muligheter.
sentralt beliggende,midt i suppa,men rolig nok for å sove om natta,relativt store rom,betjening som forstår engelsk.
vi hadde et bra opphold på Amata,var litt uheldig i forhold til att det sto en aircondition på utsiden som bråkte fælt,var noe gale med den,ble tilbudt to andre rom.men p.g.a.pågående byggestøy valgte vi å bli,dette gjelder rom 316,vil vel anbefale å booke rom med bassengutsikt,og ikke i første etasje,da det er mye innsyn.Bra frokost-buffet,men på 14.dager blir man litt lei,lite eller ingen variasjon,men bra eggstasjon.Bra valutta for pengene.

Mona F.
Norge
29 oktober 2013
flott opphold
Fikk en flott velkomst, med en kald velkomstdrikk og smilende, hyggelig betjening. Store, fine rom. Bra bassengområde.
Vi er en familie på fire som hadde et flott opphold på hotellet. En veldig hyggelig betjening som hilste og prata med oss hver gang vi kom inn på hotellet. Rommene var store og fine og reine. Hotellet ligger sentralt i forhold til shopping og restauranter. En ti-minutters gåtur til stranda. Fint bassengområde for store og små, med muligheter for å kjøpe enkel mat og drikke.

arne H.
Sverige
15 september 2013
väl städat,trevlig peronal,bra hotel.
centralt städning bra rum vänlig och hjälpsam peronal.
allt var bra men det var förmycket barn som sprang i hotellets korridor sent på kvällen som gammal 73år vill man sova vid 23tden på kvällen. ändrar ni på detta kan jag komma tillbaka. medvänlig hälsning Arne Helmer från Sweden.

Arvid S.
Norge
26 juli 2013
God plassering, vennlig betjening, bra rom
Betjeningen, rent, sentralt
Ble møtt av en meget oppegående og vennlig betjening. Siden det var lavsesong, så oppgraderte de rommene våre uten at vi ba om det. Veldig bra. God frokost, greit basseng (når det er få gjester). En liten spasertur til kjøpesenter og restauranter

Elna H.
Norge
24 april 2013
nært til alt, flott hotell,vennlig betjening
Vennlig betjening, flott rom, nær kjøpesenter, alt av boder, restauranter,strand
vi ble godt mottatt av vennlig betjening, men oppgraderte rommet fra standard til bassengutsikt og ballkong.veldig bra frokost. hotellet ligger sentralt og nært det meste, anbefales på det varmeste og bor her igjen.ca 10 min til strand.

Erik J.
Norge
14 april 2013
Bra
Rent Bra Service Nært Sentrum

PARIKSHIT B.
India
30 juni 2016
Good
ACs needs to be fixed.Overall good experience apart from the AC which was not working for most of times and the room was aggressively hot.

Amin S.
Australia
29 juni 2016
Old room !
Old room , cockroaches! bad internet.. staff wasn't helpful!

Darren D.
Australia
16 juni 2016
Disappointed on this occasion.
There are 3 buildings in this complex. My room was in the old/out-dated building. The view was of a construction site which kicked off each morning at 8am with hammering and Jack Hammering. The Aircon barely worked. The ground level pool was being refurbished and was not accessible.

CHRISTIAN A.
Sør-Afrika
14 juni 2016
Very good stay
Swimming pool / shopping centre near. Walking to beach