Bra 7,5
basert på 5422 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 5422 anmeldelser
  • Renslighet 7,0
  • Fasiliteter 6,2
  • Beliggenhet 8,4
  • Romkomfort/standard 7,4
  • Service 7,3
  • Valuta for pengene 7,6
  • Mat/middag 7,1
Sorter etter

Terje fra Norge
Reiste alene
Superior
Opphold på 3 netter i oktober 2012
Fint hotell med god service
service
Dette hotellet har god sevice, og er et hyggelig hotell. Det ligger midt i området for shopping, restauranter og uteliv. Skytrain ligger rett ved siden av, så det er lett å komme seg rundt i byen herfra.Hotellet begynner å bli gammelt, og trenger en oppussing.
Skrevet 24 oktober 2012

Stein fra Norge
Småbarnsfamilie
Opphold på 6 netter i august 2012
Flott hotell og utrolig god service
Utrolig flott service fra alle de ansatte.
Passe størrelse på rom,rent og pent.Betjeningen hjelper deg med hva du måtte ønske og alltid med et smil.Tatt i betraktning av at dette er et eldre hotell og ikke på linje med de flotteste er det likevel å anbefale,rent pent og ordentlig og ikke minst rimelig opphold og flott service.
Skrevet 28 august 2012

LEIF fra Norge
Par
Deluxe
Opphold på 6 netter i juli 2012
Billig og bra hotell
sentralt
Dette hotelet ligger i sukumvitt nær skytrain og shopping bodde på delux rom der minibaren er inkludert .et rimelig alternativ og passer for folk som liker å ligge sentralt men alikevel "rolig".
Skrevet 23 juli 2012

Oystein fra Norge
Par
Superior
Opphold på 2 netter i juli 2012
Vidunderlig hotell og service med et smil"
Utrolig hyggelig betjening, god frokost, sentral beliggenhet, fin pris.
Mottat med et smil av hele betjeningen uansatt hvor du kom. Til og med stuepikene ønsket deg god morgen og spurte hvordan du hadde det i dag med et smil. Frokosten var god med ganske godt utvalg. Prisen på hotellet var veldig ok. Men du kan se det begynner å bli litt slitt, og sengene var jo veldig harde. Men det er de jo stort sett i Thailand.Det lå sentralt til med kort gange til skytrain,taxi,tuk tuk, spisesteder og shopping. Vi hadde et fint opphold. Verdt pengene :
Skrevet 14 juli 2012

Arne fra Norge
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i november 2011
"Fantastisk sted, med store rom "
midt i smørøye, kort vei til sky train.
meget bra hotell, kjempefin frokostbufe, god sevice, bra pris. lett å komme seg rundt i bangkok da det er bare 3-4 min. til skytrain. bor der neste gang.
Skrevet 19 november 2011

Arne fra Norge
Gruppe
Deluxe
Opphold på én natt i oktober 2011
Lovely hotel and service with a smile
Bra Hotel i forhold til pris
Hotellet ligger sentralt, kort vei til Skytrain,så man kommer seg lett rundt i Bangkok Rene rom og store rom, ingen trafikkstøy om man bor lavt. Meget god service og god service. Frokosten er god og internasjonal,der finnes det meste,og er en av grunnene til at jeg velger dette hotellet igjen og igjen. Velger dette hotellet når jeg skal tilbake igjen om 17 dager.
Skrevet 23 oktober 2011

Arne fra Norge
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på én natt i oktober 2011
Great location
Good service.
hadde et glimrende opphold på manhattan hotel igjen, dette er vel 10 ende gangen jeg bor her, meget god service og hjelpsomt personale,kvikk service om man ber om noe. god frokost med variert internasjonal meny. ligger i et stille område med liten trafikkstøy. og en viktig ting, om man ankommer bkk tidlig morgen får man sjekke inn uten tillegg i pris.
Skrevet 23 oktober 2011

jann fra Norge
Reiste alene
Superior
Opphold på 2 netter i september 2011
2 gang er på dette hotellet så det er bra
Beligenhet perfekt i Sukomovit
Serviceinstilte og venlige mennesker som lobber her, så du blir godt tatt imot her
Skrevet 04 oktober 2011

jann fra Norge
Småbarnsfamilie
Opphold på 4 netter i august 2011
veldig bra hotell
god service
utrolig bra hotell, alle som arbeider der gjør alt for at oppholde ditt skal bli bra. veldig bra beligenhet med sky-train bare noen meter unna. behagerlig og nyte svømmebasenget på taket med god service der også. anbefales dette hotellet på det sterkeste.
Skrevet 11 september 2011

Jan fra Norge
Par
Superior
Opphold på 2 netter i januar 2011
Greit hotell men litt slitt
Bra beliggenhet
Ok hotell,god frokost og mesteparten av betjeningen er veldig hyggelige. Har bodd her noen ganger nå men synes kanskje prisen har blitt litt for høy i forhold til standarden. Anbefaler ikke roomservicen da maten er fantastisk dyr.. det samme gjelder for klær som du vil vaske. Men sånn generellt så har hotellet grei beliggenhet med tre-fire min. gange til BTS.
Skrevet 24 januar 2011


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: