Veldig bra 7,6
basert på 751 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 752 anmeldelser
  • Renslighet 7,7
  • Fasiliteter 7,0
  • Beliggenhet 8,9
  • Romkomfort/standard 7,4
  • Service 7,5
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,5
Sorter etter

LIM fra Malaysia
Reiste alene
Blandet sovesal
Opphold på én natt i juli 2016
Stay
Nice for rest
Skrevet 28 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

parnjit fra Thailand
Reiste alene
Standard double
Opphold på én natt i juli 2016
Close to train station
Close to MRT and train station.
Skrevet 23 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Tom fra Sverige
Familie med små barn
Deluxe dobbeltseng
Opphold på én natt i juli 2016
Good place to sleep before catching an early train
Nice staff and cafeteria. Our room was ok considering the price, it looked relatively new. A short walk to Hua Lompong which is the reason why we stayed here and why most would do I guess.
Skrevet 19 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Paul fra Belgia
Reiste alene
1 seng i 4-sengsrom (for kvinner)
Opphold på én natt i juli 2016
Quite good service, even arriving late at night.
To be open 24/7 is really a very good option.
Skrevet 18 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Nasser fra Saudi-Arabia
Reiste alene
Deluxe dobbeltseng
Opphold på 2 netter i juli 2016
Location 👍
Good for quick 2-3 days stay
Skrevet 16 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

WOOI fra Malaysia
Gruppe
Opphold på 2 netter i juni 2016
WORTH
clean room, comfortable bed, helpful staff and only 10 min walk to china town, worth for what i paid !
Skrevet 05 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Ling fra Filippinene
Reiste alene
Blandet sovesal
Opphold på én natt i desember 2015
Clean and Central Location
Nice staff Clean and easy access to train station to domestic airport Few steps away from the subway stop linking International airport Good WIFI
Skrevet 05 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Susanna fra Nederland
Par
Deluxe dobbeltseng
Opphold på én natt i juni 2016
Clean and fresh, friendly staff
We stayed one night at @Hualamphong hostel on our way from Bangkok to Chiang Mai. Staff were friendly and the room was incredibly clean and fresh. The restaurant downstairs has a nice and calm atmosphere, and serves lovely freshly made smoothies and coffees (as well as food that we didn't try much of - but what we tried was fine, mich better than your run of the mill hostel fare). The location is good if you want to explore Chinatown and the Yaowarat walking street market, although it's on a very crowded intersection that can be a bit overwhelming when you've just arrived in Bangkok. If you are planning on getting a train to Chiang Mai, @Hualamphong is ideal, as it's across the street from Hua Lamphong station.
Skrevet 02 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kitt fra Malaysia
Par
Standard double
Opphold på 2 netter i juni 2016
Ok
Ok
Skrevet 26 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Thanh fra Vietnam
Familie med små barn
Standard double
Opphold på 2 netter i juni 2016
It's worth staying here during my trip to bangkok
The hostel is located just 1 minute walk to Hualamphong MRT station. Highly recommend for those who aim to use mainly MRT and BTS during their stay here. It takes about 15 minutes to walk to Chinatown and 15 minutes to go to Wat Pho by taxi. The staffs are very helpful with good English. They upgraded my standard rooms to superior ones for free when I checked in. However, there is one disadvantage which is the elevator. I want to say that this is the slowest elevator I have ever used before haha, it takes about more than 2 minutes to get to the 4th floor hahaha. Anw, it's ok. Pretty sure that I will stay in this hostel again once I back to Bangkok.
Skrevet 22 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: