Bra 7,1
basert på 747 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 747 anmeldelser
  • Renslighet 6,9
  • Beliggenhet 7,4
  • Romkomfort/standard 7,1
  • Ansattes arbeid 7,1
  • Valuta for pengene 7,2
  • Mat/middag 6,6
Sorter etter

Niraj fra India
Forretningsreisende
Superior
Opphold på 5 netter i februar 2013
good
comfortable room
Skrevet 16 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

Niraj fra India
Forretningsreisende
Standard
Opphold på 6 netter i januar 2013
good
comfort, cleanliness
everything is good except they don't give early check-in and they don't offer free wifi in room
Skrevet 16 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

Surya fra Indonesia
Forretningsreisende
Standard med frokost
Opphold på 4 netter i januar 2013
Good Hotel with friendly staff
Good Location, great buffet, friendly and helpful staff
Skrevet 14 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

Ebrahim fra India
Forretningsreisende
Superior
Opphold på 4 netter i mai 2013
This is my 10th trip in this hotel and I like it
Location, Worth for the Money, Good staff
From last 10 Trips I stay in this hotel & I always prefer because of the location, its perfect for my business
Skrevet 13 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

Malcolm fra Australia
Par
Superior med frokost
Opphold på 3 netter i mai 2013
comfortable, good location
Location, comfortable, transport
Skrevet 07 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

Karol fra Polen
Gruppe
Superior med frokost
Opphold på 3 netter i mars 2013
Best place to stay in the middle of Bangkok
Price, location, room
I've slept at a few hotels in Bangkok and this has been the best. The price to quality ratio of the Grande Ville Hotel is very high. It's one of the few tall buildings in Bangkok's Chinatown, so make sure you get a room on a high floor so you can enjoy the view. The view from their top floor is amazing. This is an excellent /base of operation/ from which you can explore the palaces/temples or Chinatown itself. The hotel itself is very clean, the staff helpful and nice. Their breakfasts are yummy. I'll be sleeping here next time I'm in BKK.
Skrevet 06 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

Soe fra Myanmar
Reiste alene
Superior med frokost
Opphold på 2 netter i april 2013
Nice & clean easy to access religious place
Nice staff & very easy to check in with agoda online booking and payment. I am very happy to stay @ this hotel
First at all very easy to check in and make payment. Second very friendly staffs I am so glade for that.quiet and clean big room. Most important for me is easy access to wat phra keaw & grand place.
Skrevet 25 april 2013
Var denne ontalen nyttig?

emilie fra Frankrike
Par
Superior
Opphold på 2 netter i april 2013
lost in chinatown!
room clean for the price
not bad but swimming pool and fitness not included price.
Skrevet 24 april 2013
Var denne ontalen nyttig?

CHOR fra Kambodsja
Par
Standard
Opphold på 4 netter i april 2013
A fantastic holiday that i never have during stay
good location for shopping, friendly staff , value for money
That really a good trip that i have never think of .next time when i go there again i will choose that hotel to stay again
Skrevet 23 april 2013
Var denne ontalen nyttig?

CHOR fra Kambodsja
Familie med eldre barn
Standard
Opphold på 4 netter i april 2013
A fantastic holiday that i never have during stay
good location for shopping, friendly staff , value for money
That really a good trip that i have never think of .next time when i go there again i will choose that hotel to stay again
Skrevet 23 april 2013
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: