arrow-up-icon
Tilbake til hotellinfo

Glimrende 8,6
basert på 8104 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 8104 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 9,0
  • Fasiliteter 8,7
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 8,9
  • Ansattes arbeid 8,8
  • Verdi for pengene 8,6
  • Mat/middag 7,4

Unni H.
Norge
08 januar 2014
Meget bra hotel.
Sentral beliggenhet, hyggelig personale ,god sercice og rene rom.
Fantastisk god service. Herlig frokost. Meget bra beliggenhet og kort vei til shopping og sky Train. Fint svømmebasseng i hyggelige omgivelser,

Stig E.
Norge
20 desember 2013
Flott hotell sentralt i Bangkok!
kjempebra svømmebasseng, store rom og stilfullt.
Meget bra hotell i Siam område, anbefales på det sterkeste! Har et kjempebra og stort svømmebasseng. Rommene er store og rene, og har fin design.

TSZ L.
Hongkong
14 november 2013
訂房是?有早餐供應,但可能平日住,所以提升有早餐,實為意外驚喜,至於房入面環境向海,房間舒適,下次有
訂房是?有早餐供應,但可能平日住,所以提升有早餐,實為意外驚喜,至於房入面環境向海,房間舒適,下次有機會來一定會再住此酒店.交通方便,鄰近由多間名店和大型商場。酒店大堂華麗、高貴,使客人感到舒服,好像置身皇宮一樣
訂房是?有早餐供應,但可能平日住,所以提升有早餐,實為意外驚喜,至於房入面環境向海,房間舒適,下次有機會來一定會再住此酒店.交通方便,鄰近由多間名店和大型商場。酒店大堂華麗、高貴,使客人感到舒服,好像置身皇宮一樣

Unni H.
Norge
12 august 2013
Fint opphold.
rent, kort vei til Skytrain. Gode spisemuligheter og shopping.
Et bra opphold. Det eneste som trekker ned er innsjekking etter klokken 14.00. Om man er heldig kan man få rom til klokken 12.00. Veldig lenge å vente om man kommer tidlig morgen med fly til Bangkok. God frokost.Kort vei til Skytrain.

christin J.
Norge
16 juli 2013
Perfekt for familier
Beliggenhet, leillighet, komfort
Ett fantastisk luksushotel til en god pris. Nært til absolutt alt. Lett tilgang til til transport, skytrain. Og gåavstand til park.

christin J.
Norge
14 juli 2013
Ett fantastisk hotel for shopping og avslapping
Det beste med hotellet er beliggenhet , luksus og mulighet for avslapping
Absolutt verdt pengene, du betaler men får valutta for hver krone om Siam er plassen du ønsker å bo. Perfekt beliggenhet til skytrain, taxi og tuktuk. Billig transport siden Paragon, Siam center og MBK er ett steinkast unna. Lett tilgjengelig til togstasjon om du skal benytte deg av dette. Etter aktive dager på shopping, Kidzania og Ocean World har hotellet alle muligheter for avslapping for hele familien. Ett fantastisk bassengområde, rå hjemmekino, treningssenter og spa. Rommene er nydelig. Vi bodde i 38 etg med en utsikt uten sidestykke. Med eget kjøkken og vaskemaskin er dette ett perfekt familiehotell.

jan N.
Norge
23 juni 2013
man får det man betaler for. .
fine rom, god utsikt og god mat
Hadde et kjempe fint opphold, koste meg i moon bar :-)

Lotte I.
Norge
07 mars 2013
Flott hotell, med luksusfølelse
Shoppere og folk som vil ha det litt rolig
Man får en umiddelbar luksusfølelse i det man går inn i dette hotellets foaje med grandiose trapper, marmor, messing og fantastiske søyler.Ett øyeblikk er man litt redd for å ikke være fin nok, men personalets service er upåklagelig uansett påkledning og skotøy...Følelsen av ekstravaganse holdt seg også når vi kom inn i vår to-soveroms-suite i 15.etasje med utsikt mot golfbanen og neonskiltene ved de store shoppingsentrene. Soverommene var store og luftige, det samme var badene. Kurvene på badene inneholdt ikke bare de vanlige såpene og shampoflaskene, men også tannbørster og tannkrem, samt neglfiler og barbersaker.Aircondition i hvert rom, kan styres separat, og fungerer utmerket.Kjøkkenkrok med stort kjøleskap og spiseplass/stue er romslig. Internetttilgangen er rask og pålitelig.Frokosten inneholdt en del elementer som virker snåle på oss europeere, men den var god og vi fant alt vi hadde lyst på.Hotellet har en perfekt beliggenhet i forhold til de store shoppingsentrene og vi fant ved hjelp av conciergens kart en paralellgate med kjempefine restauranter.Hotellet var en kjempeopplevelse både for store og små, og vi ville ikke nølt med å booke der igjen!

Terje S.
Norge
15 juli 2012
Sentralt beliggende hotell
Rommet var både stort og flott
Hotellet var flott og resepsjonistene hjelpsomme, hyggelige og greie. Rommet var klart i overkant av det vi hadde forventet, og var dominert av hvite farger. Tapetene var kremfargede. Vi skulle levere inn visasøknad på den norske ambassaden og det tok bare 7 minutter å spasere dit. Da var vi i handlesenteret i forbindelse med Amarin Tower i Chitlom. Vi spiste hverken lunch eller middag på hotellet siden hotellet ikke serverte alkohol

Sigrid S.
Norge
20 mai 2012
Luksushotell med fantastisk utsikt
Nydelig utsmykning
Bodde på Grand Suite i 37 etasje. Hadde en helt fantastisk utsikt over byen fra de store vinduene på stua og soverommet. Flotte rom med alt man trenger, god service og masse faciliteter. Ligger veldig sentralt med kort gå avstand til flere av de store shoppingsenterne. Absolutt å anbefale til de som vil bo fint.