Bra 7,4
basert på 24984 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 24984 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 6,7
  • Beliggenhet 8,8
  • Romkomfort/standard 7,2
  • Service 7,2
  • Valuta for pengene 7,2
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter

Ean fra Malaysia
Forretningsreisende
Twin rom
Opphold på én natt i september 2016
Clean and nice
clean
Skrevet 24 september 2016

Wen fra Taiwan
Forretningsreisende
Twin rom
Opphold på 4 netter i september 2016
Very good
Good location which is right next to the Lavendor MRT station that makes everybody go pretty much anywhere easily. Room size is not that small actually and is clean. So, yeah, for those who are reading this comment now, enjoy staying at this hotel.
Skrevet 24 september 2016

Aung fra Singapore
Par
Superior
Opphold på én natt i august 2016
clean , good service , value for money
clean , good service , value for money
Skrevet 23 september 2016

Aung fra Singapore
Par
Superior
Opphold på én natt i august 2016
clean , good service , value for money
clean , good service , value for money
Skrevet 23 september 2016

Aung fra Singapore
Par
Twin rom
Opphold på én natt i juli 2016
clean , good service , value for money
clean , good service , value for money
Skrevet 23 september 2016

Justin fra Malaysia
Forretningsreisende
Opphold på én natt i september 2016
Good Location and Food nearby
Location was great with connecting MRT. Food was also available a few steps away.
Skrevet 23 september 2016

Henry fra Australia
Forretningsreisende
Opphold på én natt i oktober 2015
Near MRT
You can get there from Singapore to this Hotel by MRT, cheap. Easy access to all sort of foods, need not to go far.
Skrevet 23 september 2016

John fra Filippinene
Reiste alene
Opphold på 4 netter i september 2016
Nice location
Nice location, rooms a bit small but location is perfect
Skrevet 23 september 2016

Wei fra Singapore
Reiste alene
Opphold på 3 netter i juli 2016
Near to MRT
near to MRT, many shops and foods around, budget stay for tourists
Skrevet 23 september 2016

ho fra Hongkong
Par
Opphold på 2 netter i september 2016
No facial towel provided. requested one additional pillow for several times but no response.
No facial towel provided. requested one additional pillow for several times but no response. No tissue provided, only toilet paper. No bed gown provided. shower hose is not function well
Skrevet 23 september 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: