Veldig bra 7,4
basert på 25016 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 25016 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 6,7
  • Beliggenhet 8,8
  • Romkomfort/standard 7,2
  • Service 7,2
  • Valuta for pengene 7,2
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Lee fra New Zealand
Par
Premier
Opphold på én natt i september 2016
Overnight transit stay
Reasonably good option for an over night stay. Compact layout but sufficient for a place to sleep and get ready for the next day's travel.
Skrevet 30 september 2016

Yuzalini fra Brunei Darussalam
Par
Twin rom
Opphold på én natt i januar 2016
room is small
the room is small, so as the bathroom. location is good as it is within the MRT station building. overall it is ok for a night stay as we were on a transit that requires a night stay in Singapore.
Skrevet 29 september 2016

David fra Indonesia
Par
Spesialtilbud 2 - Dobbeltrom Superior
Opphold på 2 netter i juni 2016
the hotel of my choice
i always stay at this hotel, as it is nearest to the city. hotel is very near to the MRT, so it is a plus plus
Skrevet 28 september 2016

David fra Indonesia
Par
Superior
Opphold på én natt i mars 2016
the hotel of my choice
i always stay at this hotel, as it is nearest to the city. hotel is very near to the MRT, so it is a plus plus
Skrevet 28 september 2016

David fra Indonesia
Par
Superior
Opphold på 2 netter i september 2015
the hotel of my choice
i always stay at this hotel, as it is nearest to the city. hotel is very near to the MRT, so it is a plus plus
Skrevet 28 september 2016

Sugianto fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Trippelrom
Opphold på 2 netter i april 2016
best location, easy to reach MRT
the hotel have a great location to reach MRT
Skrevet 28 september 2016

Tiabduan fra Thailand
Gruppe
Trippelrom
Opphold på 2 netter i september 2016
Good place and very convenient
Next trip for Singapore , we will stay at V Lavender again
Skrevet 28 september 2016

Larson fra Singapore
Forretningsreisende
Superior
Opphold på én natt i september 2016
Value for Money Hotel at City Fringe
Great location just 5 minutes from CDB via the MRT. Plenty of shops down stairs so it is really convenient for both business and leisure travelers alike.
Skrevet 28 september 2016

Teh fra Malaysia
Par
Superior
Opphold på én natt i september 2016
Good Location
good location beside MRT station value for money.
Skrevet 28 september 2016

JESSICA fra Singapore
Gruppe
Superior
Opphold på én natt i august 2016
Good location
Convenient location. However, the room has a little musty smell.
Skrevet 27 september 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: