Bra 7,1
basert på 8393 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8393 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 8,8
  • Romkomfort/standard 7,0
  • Ansattes arbeid 7,0
  • Valuta for pengene 6,8
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

jupita fra Indonesia
Par
Opphold på 2 netter i august 2015
near mrt
close to mrt
Skrevet 20 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

mark fra USA
Reiste alene
Opphold på 2 netter i september 2016
Rooms are small but stylish and good value. Location is superb in Chinatown; MRT so close, convenien
They make your life easy at the front desk - scheduling taxis, handling luggage well (storing, etc), full of good information.
Skrevet 19 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kai fra Malaysia
Forretningsreisende
Executive queen rom
Opphold på én natt i mai 2016
Good location
Good location. Near to mrt station and quite a numbers of eating place around.
Skrevet 15 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Wee fra Malaysia
Forretningsreisende
Standard single
Opphold på 3 netter i september 2016
Best location
Location very near to China town, very convenient
Skrevet 14 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Chuan fra Malaysia
Par
Standard queen
Opphold på 3 netter i september 2016
Short stay
Standard room is a little small but otherwise good!
Skrevet 13 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

ELLEN fra Indonesia
Par
Standard queen
Opphold på én natt i august 2016
Good value for money
A very convenient stay and worth the price. You can also find local restaurants nearby. All by walking distance.
Skrevet 13 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Edvin fra Malaysia
Forretningsreisende
Standard single
Opphold på 5 netter i september 2016
Good
Overall is good!
Skrevet 10 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Regula fra Thailand
Forretningsreisende
Standard single
Opphold på 2 netter i september 2016
Convenient
Everything was OK to good, but nothing to really write home about. Bed was very small.
Skrevet 10 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kittichai fra Thailand
Par
Executive
Opphold på 3 netter i september 2016
Nice location
It is located very near by MRT. Also many place that easy to access such as; restaurant, fast food, supermarket and travel agency.
Skrevet 08 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Linh fra USA
Par
Standard queen
Opphold på 3 netter i september 2016
Room is way too small. Can only fit 2 person with no luggage.
Room is way too small. Can only fit 2 person with no luggage.
Skrevet 08 september 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: