Bra 7,1
basert på 8395 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8395 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 8,8
  • Romkomfort/standard 7,0
  • Ansattes arbeid 7,0
  • Valuta for pengene 6,8
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

Chin fra Malaysia
Reiste alene
Standard single
Opphold på 6 netter i januar 2015
Clean and nice place
The hotel is very close to MRT station and the room is clean but a bit small and easy to find food around Chinatown area.
Very convenient for me to take MRT to another place, good location. Porcelain hotel's staff are nice, hotel is clean.
Skrevet 09 mai 2015

Nadia fra Indonesia
Reiste alene
Standard queen
Opphold på én natt i mars 2015
value for money
good for quick stay, value for money, clean
Skrevet 09 mai 2015

chan fra Malaysia
Par
Superior queen
Opphold på én natt i mai 2015
10 SGD extra charge for 12.30pm check in.
Attraction area.
I was charge extra 10SGD for the room at 12.25pm. The room is READY but cannot check in until 2.00pm. Unless i pay the 10SGD....
Skrevet 09 mai 2015

ShwuYau fra Malaysia
Forretningsreisende
Standard single
Opphold på 2 netter i mai 2014
Room too small.
location, staff
Room too small.
Skrevet 08 mai 2015

FONG fra Malaysia
Familie med store barn
Superior twin
Opphold på 2 netter i mars 2015
Small and Comfortable Hotel
"Clean, Comfortable and Good Location"
The room is super small but clean and comfortable for a good night's rest. Located near China Town and dining with variety of foods option nearby the hotel. will come back again.
Skrevet 07 mai 2015

yiying fra Australia
Reiste alene
Standard single
Opphold på én natt i mai 2015
a
location price safey
Skrevet 07 mai 2015

TAN fra Indonesia
Par
Executive
Opphold på én natt i april 2015
Very best location
nice room, good location, and Room very clean
very good hotel
Skrevet 07 mai 2015

Kai fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe queen
Opphold på 5 netter i mars 2015
Clean, Strategic Location
Clean, Strategic Location, Free Wifi
My stay with Porcelain Hotel is great, good location and with MRT just less than 5 minute walking distance. Lots of food around the hotel even work till late nite. Room is bit small, but is ok for short stay.
Skrevet 06 mai 2015

Christine fra Malaysia
Par
Standard queen
Opphold på 4 netter i april 2015
Good location
Good location, budget
Skrevet 06 mai 2015

CHZEEHWA fra Malaysia
Par
Superior queen
Opphold på 3 netter i april 2015
SO FAR OK
location good
Skrevet 05 mai 2015


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: