Bra 7,1
basert på 8393 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8393 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 8,8
  • Romkomfort/standard 7,0
  • Service 7,0
  • Valuta for pengene 6,8
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

Ooi fra Singapore
Forretningsreisende
Executive
Opphold på 2 netter i juni 2015
Standard dropping
Location
My room was filled with big ants and small spiders.....hotel staff needed to treat the room........really a very unpleasant stay.
Skrevet 09 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Wen fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Superior queen
Opphold på én natt i juni 2015
thin wall, can hear people talking n walking
Can clearly hear what's the topic my neighbour chat on, foodstep sound in the morning really wake me up..
Skrevet 09 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

koh fra Singapore
Par
Superior queen
Opphold på 2 netter i juni 2015
This hotel is not bad to stay in.
near to place to get foods to eat. Hotel cleanliness is good. Location is also good cause is near to town area.
A good and nice stay.
Skrevet 09 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Budi fra Indonesia
Par
Superior queen
Opphold på én natt i juni 2015
Nice Concept Hotel!
Location, Interior, Staff
I always back to Porcelain Hotel every time I'm in Singapore. Somehow, I like the idea of bringing the Chinese theme for their deco. This time, I got the room on the 1st floor, which is big & lovely. Only two small problems: the toilet plush button is a bit hard to push over. Also sometimes there is a smell of "humid" in the room every time we enter the room. The rest are good as usually.
Skrevet 08 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

weereeya fra Thailand
Reiste alene
Standard single
Opphold på én natt i juni 2015
Good Place in citytown
Safety Comfortable Clean
Good service and good location but maybe about Wifi Service disconnect
Skrevet 08 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Arafat fra Singapore
Par
Deluxe queen
Opphold på én natt i juni 2015
Bad day
Bad bad bad bad bad.....
Skrevet 08 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Benjamin fra Singapore
Par
Superior queen
Opphold på én natt i mai 2015
Relatively cozy environment
Location, design, friendliness of staff
Room was clean and cozy. However, soundproofing was pretty bad. Corridor noises could be heard loudly, and room was pretty small.
Skrevet 05 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Chaiwijit fra Thailand
Par
Deluxe queen
Opphold på 3 netter i mai 2015
My 4 Days at Porcelain
Location, Price, Cozyness
Very pleasant, very near to MRT and accessible all around.
Skrevet 05 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Tee fra Singapore
Gruppe
Standard queen
Opphold på én natt i juni 2014
Review for porcelain
cleanliness
good
Skrevet 04 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

wibisono fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Executive
Opphold på 3 netter i mai 2015
Small but cozy
1. Great Location
Skrevet 03 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: