Bra 7,1
basert på 8393 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8393 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 8,8
  • Romkomfort/standard 7,0
  • Service 7,0
  • Valuta for pengene 6,8
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

Sharon fra Singapore
Forretningsreisende
Superior queen
Opphold på én natt i april 2014
Good stay, but room is small
Clean, central location, rooms are okay
Skrevet 30 april 2014
Var denne ontalen nyttig?

Sharon fra Singapore
Forretningsreisende
Superior queen
Opphold på én natt i april 2014
Room small, clean, good service
Central location, clean rooms, nice room design
Skrevet 30 april 2014
Var denne ontalen nyttig?

Sharon fra Singapore
Par
Superior queen
Opphold på én natt i april 2014
Room small, clean, good service
Clean, central location
The room was a bit small from the one that was booked for us, so we got ourselves upgraded for an extra fee, which was relatively small. The upgraded room is spacious, and the shower cubicle is big enough for 2-4 people. The room also has a open bathtub, which is very nice.
Skrevet 30 april 2014
Var denne ontalen nyttig?

Gilbert fra Filippinene
Forretningsreisende
Executive
Opphold på én natt i april 2014
ease of access
cozy... nice... fast check-in/out!
Good place to stay... centrally located... and a lot of local restaurants!!!
Skrevet 29 april 2014
Var denne ontalen nyttig?

Wah fra Malaysia
Reiste alene
Superior queen
Opphold på én natt i april 2014
Quite a very good location and easy access.
Location, restaurants around the hotel and shopping
My room no is 111 at ground floor. It seems that the room is standard queen instead of superior queen. Why the reception gave me such a room but I have paid a superior queen room ? Can I get the refund ?
Skrevet 29 april 2014
Var denne ontalen nyttig?

carl fra Malaysia
Reiste alene
Deluxe queen
Opphold på 2 netter i april 2014
very nice centrally located hotel
chinatown, mrt, bars
very nice hotel clean and proximity to chinatown mrt and bars.
Skrevet 29 april 2014
Var denne ontalen nyttig?

Lee fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior queen
Opphold på én natt i februar 2014
Clean easy and cheap
Clean and location
Clean and good and centrally located with affordable rates
Skrevet 29 april 2014
Var denne ontalen nyttig?

Lim fra Singapore
Par
Superior queen
Opphold på én natt i juli 2013
Comfortable
Comfortable, clean, location
Comfortable, located near mrt, convenient
Skrevet 28 april 2014
Var denne ontalen nyttig?

Nicole fra Malaysia
Reiste alene
Standard single
Opphold på 2 netter i april 2014
Simple
Location and furnishing
Horrible as the smell of the cooking comes into the room and the space is so tight. As compared to hotel 81 or bliss it's a total different ambience and toiletries provided.
Skrevet 28 april 2014
Var denne ontalen nyttig?

Wichuda fra Thailand
Par
Superior queen
Opphold på 3 netter i april 2014
Good
near SMRT
The hotel clean but the room very small. Free Wifi.
Skrevet 28 april 2014
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: