Bra 7,1
basert på 8393 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8393 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 8,8
  • Romkomfort/standard 7,0
  • Service 7,0
  • Valuta for pengene 6,8
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

Gaik fra Malaysia
Par
Deluxe queen
Opphold på én natt i mai 2016
na
bed too low
Skrevet 19 mai 2016

Fabrian fra Indonesia
Par
Deluxe queen
Opphold på 2 netter i mars 2016
Best Place To Stay
5 minutes walk to MRT station, many restaurants and bars in the premises
Skrevet 17 mai 2016

Melvin fra Singapore
Par
Executive
Opphold på én natt i mai 2016
Room for improvement
The rooms should have proper blinds at the areas where sunlight is coming in. The room is too bright once it's 7am and it affects our sleep.
Skrevet 16 mai 2016

Richard fra New Zealand
Reiste alene
Standard queen
Opphold på 3 netter i mai 2016
3 nite stay.
Sign on window outside hotel about Special Promotion massage is False Advertising! U lost my business. It says $58 for one hour, but actually it is $68 when U go inside to check. Receptionist not friendly or helpful, so I went elsewhere for $40 an hour!! Wonderful how many other customers you lose? Not smart business practice. In NZ you can be prosecuted for false advertising.
Skrevet 16 mai 2016

Hong fra Malaysia
Par
Executive
Opphold på én natt i februar 2016
Clean and good location
Good location in Chinatown, overall clean and friendly staff. Price is competitive compare to some budget hotels.
Skrevet 16 mai 2016

Cynthia fra Taiwan
Par
Standard queen
Opphold på 2 netter i april 2016
Location decides everything.
It's very convenient and near to Chinatown MRT. And transit is also very easy. The shopping mall, 林志源 and 美珍香 is next to Porcelain. Ufair supermarket is our important place to buy daily supplements (like water, fruits...). Room is tiny but clean. Their receptionist can speak Chinese. I think I will still stay here for next time.
Skrevet 16 mai 2016

Makoto fra Japan
Forretningsreisende
Executive
Opphold på 2 netter i mai 2016
/
Great location but cannot recommend for biz trip.
Skrevet 15 mai 2016

jaturaporn fra Thailand
Gruppe
Deluxe queen
Opphold på 3 netter i mai 2016
Room size, Cleanliness
Room is smaller than it's mentioned & dirty.
Skrevet 15 mai 2016

YAO fra Kina
Forretningsreisende
Deluxe queen
Opphold på 2 netter i mars 2015
Hotel room too small
The room is very small. We had only 2 pieces of luggage and with that there was almost no space for us to move. location is good, only few minutes walk to MRT. Overall I'll give 2.5/5.
Skrevet 14 mai 2016

aau fra Malaysia
Gruppe
Executive
Opphold på 3 netter i mai 2016
Good location
Great hotel but the room so small, great location...
Skrevet 14 mai 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: