Tilbake til hotellinfo

Bra 7,1
basert på 8335 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8335 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 7,5
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 8,8
  • Romkomfort/standard 7,0
  • Ansattes arbeid 7,0
  • Verdi for pengene 6,8
  • Mat/middag 5,7

Shu H. fra Singapore
Par
Opphold på én natt i april 2014
Small, cosy, quiet staycation for couples
Quiet, clean, adequate
The room was relatively small but served its purpose as a hotel for a short quiet getaway. There were no windows which I personally liked. It was clean and came with basic amenities (toiletries, complimentary water, kettle. It is a very short walk from the hotel to the many shopping malls surrounding the Chinatown area. Vivocity is also a convenient 2 stops away from the MRT. Would recommend this place to friends and would definitely visit again.
Skrevet 06 mai 2014

Muhd A. fra Singapore
Par
Opphold på én natt i mars 2014
Nice room
Fast check in and check out. Friendly staff.
Skrevet 05 mai 2014

Jessica L. fra Malaysia
Forretningsreisende
Opphold på én natt i april 2014
Used to be cleaner
Cheap, centrally located, near to food outlets
Was alright. Rooms used to be much cleaner.
Skrevet 05 mai 2014

VIET T. fra Vietnam
Par
Opphold på 3 netter i april 2014
Good stay
Great location (near MRT station),clean & tidy room,helpful staff
Skrevet 05 mai 2014

susanna P. fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Opphold på 4 netter i mai 2013
ordinary, nothing exceptional
centrally located
Skrevet 05 mai 2014

Toprit L. fra Thailand
Forretningsreisende
Opphold på én natt i april 2014
Cool
Location and Food
I would recommend this hotel for the bugget traveller. Room is not so big but it is clean. The best thing is the location; near MRT and at the middle of food and night life. China Town is like about one minute walk. The staff can provide you everything.
Skrevet 05 mai 2014

Gavin C. fra Singapore
Forretningsreisende
Opphold på 3 netter i april 2014
Stay was ok. Room size way too small. Gd loc
Gd loc. Pubs and Restaurants nearby. Near public transport
Stay was pleasant. Room size way too small. Pubs and Restaurants nearby and thus make up for the lack of space. Value for money in that aspect.
Skrevet 05 mai 2014

Su L. fra Singapore
Reiste alene
Opphold på én natt i mai 2014
Good location. As usual small hotel so noisy.
Location. Comfy bed.
Ok not bad...........Central located. Front desk was alright
Skrevet 04 mai 2014

Donal K. fra Australia
Par
Opphold på 2 netter i april 2014
Room too Small,,,
Location ,,location ,,
The room was too small!!! Like the bathroom was bigger then the room space,,,it Might be ok for 1 night only,,,, Location was great,,,
Skrevet 04 mai 2014

francois T. fra Belgia
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i april 2014
well located clean boutique hotel
clean, cozy, locatio
Skrevet 04 mai 2014


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: