Bra 7,1
basert på 8393 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8393 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 8,8
  • Romkomfort/standard 7,0
  • Ansattes arbeid 7,0
  • Valuta for pengene 6,8
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

Shirley fra Malaysia
Forretningsreisende
Executive
Opphold på én natt i september 2015
Nice
Booked for a colleague. Location is good.
Skrevet 23 mai 2016

Alex fra USA
Reiste alene
Standard queen
Opphold på 4 netter i mai 2016
Value for money it is
Location is superb , 1 block away from subway . Had a little problem with the cleanliness as they waited till 4pm to clean my room.
Skrevet 23 mai 2016

sergio fra Italia
Par
Superior twin
Opphold på én natt i mai 2016
location
good location
Skrevet 23 mai 2016

chaiwat fra Thailand
Par
Executive
Opphold på én natt i mai 2016
location
nice location , its easy to go to street food
Skrevet 21 mai 2016

chaiwat fra Thailand
Par
Deluxe queen
Opphold på 4 netter i mai 2016
ืnice location
it's really good location. easy to find something to eat such as street food but the room is very small
Skrevet 21 mai 2016

Atieka fra Malaysia
Par
Standard queen
Opphold på 2 netter i mai 2016
Worth every penny! 👍🏼
Everything is great!
Skrevet 21 mai 2016

Chung fra Malaysia
Par
Standard queen
Opphold på én natt i mai 2016
Standard room is extremely small
Standard room is extremely small, suit for 2D1N trip with small luggage only. MRT just 1 min walk from hotel.
Skrevet 20 mai 2016

Muhammad fra Singapore
Par
Deluxe queen
Opphold på én natt i mai 2016
Overpriced
Overpriced. No candybar, lack of variety in tv channels. Room was not what we wanted. We are a couple yet received a 3 pax room.
Skrevet 20 mai 2016

Yuwadee fra Thailand
Reiste alene
Standard queen
Opphold på én natt i mai 2016
Very good hotel
Convenience
Skrevet 20 mai 2016

Jocelyn fra Singapore
Par
Superior queen
Opphold på én natt i april 2016
Surprise anniversary
Impromptu booking for bf, and me! Location wise is good, hotel is clean & service from hotel is superb as well..
Skrevet 19 mai 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: