Bra 7,1
basert på 8393 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8393 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 8,8
  • Romkomfort/standard 7,0
  • Service 7,0
  • Valuta for pengene 6,8
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

Fah fra Malaysia
Forretningsreisende
Standard queen
Opphold på én natt i juni 2014
great location with cheap price
Location, location, location
Clean, and friendly staff Location is the best, just beside Chinatown MRT. No issue to find food even late at night.
Skrevet 04 juli 2014

KWOK fra Hongkong
Par
Deluxe queen
Opphold på 2 netter i juli 2014
convenience,good service
service
Skrevet 04 juli 2014

Mutjarin fra Thailand
Reiste alene
Standard queen
Opphold på 3 netter i juni 2014
excellent location
location, clean, quiet
Skrevet 03 juli 2014

James fra Filippinene
Reiste alene
Standard single
Opphold på 3 netter i september 2013
The perfect budget hotel.
Price, location to metro and exceptionally fast free wifi.
I plan to stay at this hotel again. Lots of people comment how small the room is however in my case my two luggage and carry on "fit perfectly" in the cubby holes provided. The metro is across the street; so nice that next time I may just try to use the metro straight from the airport. The wifi was soooo fast that I called the USA and the person I was talking to thought I was talking locally. Rooms very clean and to help on the space side, I just put my backpack with me on the bed. Also when laying down, the TV was conveniently above the bed. I highly recommend this place for those on a budget and don't mind the small room.
Skrevet 03 juli 2014

Diaz fra Indonesia
Par
Superior queen
Opphold på én natt i juni 2014
pleasant stay in rich cultural area w great dining
location, cleanliness, value for money
Though the rooms are not as cute in the pics, its very clean with great wifi connection... Would definitely stay here again...
Skrevet 03 juli 2014

Tham fra Singapore
Par
Standard queen
Opphold på én natt i desember 2013
The location is great
Easy access to attraction, nice and clean and nightlife
Skrevet 02 juli 2014

JING fra Kina
Reiste alene
Standard single
Opphold på 2 netter i juni 2014
nice hotel
location,cleanliness,room comfort
it was a nice experience
Skrevet 02 juli 2014

Milly fra Singapore
Reiste alene
Standard single
Opphold på 5 netter i juni 2014
Wish it was quieter , v hot from outside
Close to MRT. Bathroom has a v nice n clean feel to it.
Enjoyable. Staff were professional n efficient in service.
Skrevet 02 juli 2014

Casey fra Malaysia
Par
Deluxe queen
Opphold på én natt i juni 2014
Good location, nice ambience, comfortable, clean.
Location, clean and comfort.
Skrevet 02 juli 2014

Thiem fra Malaysia
Par
Standard queen
Opphold på 2 netter i juni 2014
Slight better than hotel 81
Only Great location and reasonable price
It was located right next to Chinatown. Easy access to MRT. The size of the room is small but is at a reasonable price. You would probably need to pay double or more than double for a bigger room in Singapore.
Skrevet 01 juli 2014


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: