Tilbake til hotellinfo

Bra 7,1
basert på 8339 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8339 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 7,5
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 8,8
  • Romkomfort/standard 7,0
  • Ansattes arbeid 7,0
  • Verdi for pengene 6,8
  • Mat/middag 5,7

Phutthiwat W. fra Thailand
Reiste alene
Opphold på én natt i februar 2013
Tiny but Great location hotel
Location, Location and Location!!!
Spent 1 night there the room was ok but the corridor is full with waste and garbage. Anyway the location of the hotel is great juz 1 mins walk from chinatown station!!!
Skrevet 01 oktober 2014

Maureen F. fra Filippinene
Familie med store barn
Opphold på 3 netter i september 2014
good location but poor a/c system
location
Skrevet 01 oktober 2014

baiqian H. fra Kina
Gruppe
Opphold på 7 netter i september 2014
It's comfortable hotel
very good location where is very near Chinatown. Room size is OK and value for every Penny i spent
Skrevet 30 september 2014

suteera K. fra Thailand
Reiste alene
Opphold på 2 netter i september 2014
lolcation
location clean decoration
small room but clean and good location cannot do late chech out late
Skrevet 29 september 2014

day G. fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Opphold på én natt i august 2014
Great Location for Food Lovers
Great location, Cozy and Near MRT
located in the center of crowd. 5 minute walk to the Chinatown MRT station. Never worry about how to find food, just walk u will be absolutely confused choosing food. Hotel surrounded by Food resto, coffee shop, and market. About room, clean and comfortable , thats the first impression in addition to the unique interior design. the hotel staff were friendly and very helpful in giving directions. overall i can give 8/10.
Skrevet 29 september 2014

Yen C. fra Malaysia
Forretningsreisende
Opphold på 13 netter i september 2014
Room is small
Room is small
Room is small
Skrevet 29 september 2014

Yen C. fra Malaysia
Forretningsreisende
Opphold på 13 netter i september 2014
Porcelain Hotel by JL Asia
Room is small
Skrevet 29 september 2014

IHSING C. fra Taiwan
Småbarnsfamilie
Opphold på 4 netter i juli 2014
Clean,neat,comfortable stay
Feel safe, and comfortable
Skrevet 28 september 2014

yang X. fra Canada
Par
Opphold på 2 netter i september 2014
Awesome hotel! Great location!
Clean, nice staff, perfect location!
Nice, comfortable room! Great location & helpful staff! It's worth paying extra for the executive room so your bathroom will have a seperate shower and toilet area. The smaller rooms are REALLY small
Skrevet 28 september 2014

dean S. fra Australia
Par
Opphold på 3 netter i september 2014
not worth the money paid tiny room
location location location
Skrevet 27 september 2014


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: