Bra 7,1
basert på 8393 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8393 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 8,8
  • Romkomfort/standard 7,0
  • Ansattes arbeid 7,0
  • Valuta for pengene 6,8
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

chong fra Singapore
Reiste alene
Standard single
Opphold på 2 netter i juni 2016
great location
great location with food, shops, convenient store, mrt and even travel agency. Room is small and it is common in the heart of town esp this tiny country.
Skrevet 24 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Agus fra Indonesia
Par
Standard queen
Opphold på 2 netter i april 2016
Great Hotel
Great Hotel with good food and also access to mrt
Skrevet 23 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Quang fra Vietnam
Par
Standard queen
Opphold på 5 netter i september 2015
Good
Everything was ok....The room was really small....than our expectation
Skrevet 22 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Maria fra Filippinene
Par
Standard queen
Opphold på 2 netter i juni 2016
Good Enough
Small but clean enough and affordable.
Skrevet 22 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

David fra Frankrike
Par
Standard queen
Opphold på 2 netter i juni 2016
Good place for tourist
Room is small but nice decoration. Room rate is resonable. Staffs are not smily. Check in and out: no smile. Received room with a bulk of hairs inside bath room. Told staff then the day after came back to the room, find nilon bag, candy near the bed. I felt like they even do not change the linen of bed as I felt itchy. We are couple but they gave only 1 towel for the day after (i guessed because I blamed them the day before???) Location is great. Can work to MRT Chinatown in few minutes. Restaurants are everywhere but Chinese food only and again service with no smile. Singapore is freen country but not a smily-welcome tourist.
Skrevet 22 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Zen fra Singapore
Par
Superior queen
Opphold på én natt i juni 2016
Location, Size
Location is in town area, nice chinese food just round the corner. Size of the room is small. bead is comfortable.
Skrevet 20 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Ma fra Filippinene
Gruppe
Superior queen
Opphold på 2 netter i juni 2016
great location; room too small, not for 5'5' and above peeps
great location; room too small, not for 5'5' and above peeps
Skrevet 20 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

zellia fra Indonesia
Par
Deluxe queen rom
Opphold på 2 netter i juni 2016
Good location, limited facilities
The location is good enough, near MRT, shopping mall, and a 24 hours convenience store. Other than that, there's not much to say...
Skrevet 19 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

JULIETALIA fra Indonesia
Familie med eldre barn
Executive
Opphold på én natt i juni 2016
Location is Ok, Room quite small
The location in Chinatown is ok but the room is small but still oke
Skrevet 17 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Chun fra Hongkong
Reiste alene
Standard single
Opphold på 4 netter i juni 2016
poor service
no services at all, also lost my swimming giggles
Skrevet 17 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: