Bra 7,1
basert på 8393 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8393 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 8,8
  • Romkomfort/standard 7,0
  • Service 7,0
  • Valuta for pengene 6,8
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

VEE fra Malaysia
Par
Deluxe queen
Opphold på én natt i oktober 2014
Location? Yes! Cleaniness? Yes!
location,affordable & clean
Skrevet 26 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Kanokwan fra Thailand
Par
Standard queen
Opphold på 2 netter i oktober 2014
very close to MRT China town
good location and clean
Skrevet 25 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

CHZEEHWA fra Malaysia
Par
Deluxe queen
Opphold på én natt i oktober 2014
staff no very good
location good clean easy find
location good clean easy find
Skrevet 25 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

ZinreF fra Thailand
Gruppe
Superior queen
Opphold på én natt i oktober 2014
The receptionist isn't smile.
1.Clean 2.Convenience 3.Bathroom
It's very near China Town station that is very convenience, but the receptionist is not quite smile. The bathroom is big and clean, but it's glass that makes the outsider can see through.
Skrevet 23 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

BOONHUAT fra Malaysia
Reiste alene
Executive
Opphold på 2 netter i oktober 2014
Room very small
Location, staff service
Executive room was so small, around 100 sq ft only. Double Bed took up almost half d room
Skrevet 23 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Maytas fra Thailand
Par
Standard queen
Opphold på én natt i juni 2014
Very convenient location in China Town
1) convenient location 2) Value for money 3) Staff service
It's very close to China Town MRT. Very convenient for tourist who want to travel in Singapore by using MRT.
Skrevet 23 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Siti fra Singapore
Reiste alene
Executive
Opphold på én natt i oktober 2014
Clean place. But not to my expectation.
clean. I took executive room but it's not like what I expected to be. It's just the same like those budget hotel 81 rooms. not worth my $150.
Good. no comment any further.
Skrevet 22 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

TAN fra Indonesia
Reiste alene
Standard single
Opphold på 2 netter i mai 2014
Love this hotel
near to buy food, good location and nice room
this hotel I'm like the Room very comfortable and clean
Skrevet 22 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Suan fra Malaysia
Par
Standard queen
Opphold på 2 netter i januar 2014
Short Getaway
Cheap,Cheap,Cheap
Overall its value for money, the room is small and check in or out takes awhile as there is many guests. Maybe the staff is new.
Skrevet 21 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Wasa fra Thailand
Reiste alene
Standard single
Opphold på én natt i juli 2013
Clean. Near China town. Small room
clean. Comfortable for solo traveller. Location is good
Really good and comfort. The room might be a little bit small but it was perfect with solo traveller.
Skrevet 20 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: