Bra 7,1
basert på 8393 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8393 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 8,8
  • Romkomfort/standard 7,0
  • Ansattes arbeid 7,0
  • Valuta for pengene 6,8
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

Alyson fra Australia
Par
Executive
Opphold på 4 netter i desember 2014
Great location
Location; heritage listed building; free room upgrade
A quaint boutique hotel located in the heart of Chinatown, with many many great food options close by. The rail system is on your doorstep, and cabs are very reasonably price to the city and all attractions. I highly recommend this property if you like smaller hotels with character. Will visit again.
Skrevet 05 januar 2015
Var denne ontalen nyttig?

farhana fra Singapore
Par
Superior queen
Opphold på én natt i januar 2015
location. staff. cleanliness.
location is near mrt and food. staff were friendly. rooms were in tip top condition.
It was pleasant. Will come back since location is very near the train station. Easy access. Nice rooms!
Skrevet 04 januar 2015
Var denne ontalen nyttig?

YanYang fra Singapore
Par
Superior queen
Opphold på én natt i november 2013
Staycation
the interior design was interesting
Skrevet 04 januar 2015
Var denne ontalen nyttig?

JUSTIN fra Singapore
Reiste alene
Superior queen
Opphold på én natt i desember 2014
Nice staff and good location
1. Location
Skrevet 03 januar 2015
Var denne ontalen nyttig?

Warinya fra Thailand
Gruppe
Standard queen
Opphold på 2 netter i desember 2014
Great location
Room is quite small, however, one of the good thing about this hotel is location. Really convenience to go aroundbecause it closes by MRT
Skrevet 02 januar 2015
Var denne ontalen nyttig?

Andy fra Singapore
Par
Executive
Opphold på én natt i desember 2014
great location central to almost everything
location, food and location
too many rooms and got confuse. need to have a better clearer description when booking got a room with no view, but got it changed to a room with a window.... so far so good.
Skrevet 02 januar 2015
Var denne ontalen nyttig?

CHEUNG fra Hongkong
Par
Superior twin
Opphold på 4 netter i desember 2014
the room size is a bit smaller then expected
Location, room facilities & cleanliness
Skrevet 01 januar 2015
Var denne ontalen nyttig?

gordon fra Malaysia
Reiste alene
Standard single
Opphold på én natt i desember 2014
One of d clean hotel
Clean , good location n worth yr money
Staff courteous , room clean
Skrevet 29 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

wei fra Malaysia
Par
Executive
Opphold på 4 netter i desember 2014
Dissapointed...
Good location, staff nice....
Old and unclean room
Skrevet 29 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

yew fra Malaysia
Par
Superior queen
Opphold på 3 netter i desember 2014
Noisy,dusty
good location,value for money,
When check in,they give me a room downside the tangki,very noisy!!ask staff to change other room then answer room full,ask us to pay more to upgrade the room!!!after complain and negotiate agaim,only willing to change room.but room a bit dusty!!make
Skrevet 28 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: