Tilbake til hotellinfo

2015
Bra 7,5
basert på 9059 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 9059 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 7,5
  • Fasiliteter 7,2
  • Beliggenhet 8,7
  • Romkomfort/standard 7,6
  • Ansattes arbeid 7,4
  • Verdi for pengene 7,2
  • Mat/middag 6,6
Sorter etter

Ragnvald S. fra Norge
Par
Opphold på 3 netter i november 2011
Bra hotell med god service
Sentral beliggenhet
Et stort hotell med mange rom, som utgjør et press på frokost serveringen. Ofte er det litt kamp om å finne et ledig bord og man må tildels stå litt i kø. Etter at Exelsior ble slått sammen med Peninsula for noen år tilbake, synes det som man ikke har tatt tilstrekkelig hensyn til frokost serveringen. Ellers et fungerte allt fing, og service var bra.
Skrevet 28 november 2011

Anja M. fra Norge
Par
Opphold på 5 netter i mars 2010
Kjekt hotell
God beliggenhet, hyggelig personale
Lang ventetid foran heisene, noe lytt
Hotellets beliggenhet medfører korte avstander til blant annet Orchard Road og Raffles hotellet. Det er også lett å booke sightseeing turer med engelsktalende guide. Små, men rene bassenger, samt lite men rent treningsrom. Oppussing av hotellet medførte at en til to av tre heiser ble satt ut av drift. Ventetiden foran heisen kunne da bli meget lang. Videre medførte arbeidene noe støy.
Skrevet 07 april 2010

Ragnvald S. fra Norge
Gruppe
Opphold på 4 netter i februar 2010
Sentralt i Singapore
En fin beliggenhet
--
I gangavstand fra hotellet fins det meste, som restauranter, internett, kafeer parker og fint å ha som utgangspunkt for turer. Kort vei til nattelivet og restaurantene ved Singapore River. Vennlig betjening på hotellet, og like ens ved frokosten som var meget fin og passe omfattende. På hotellet fungerte allting utmerket uten noen som helst forsinkelser eller problemer.
Skrevet 02 mars 2010

Torbjorn S. fra Norge
Par
Opphold på 2 netter i juni 2009
Peninsula Hotel
Ligger bra til, strategisk beliggenhget.
For tiden er det bråk i den ene delen av hotellet pga oppussing. Bassengområdet ligger omtrent inne i lobbyen slik at en bader på utstilling.
Ligger like ved Funan-senteret og Raffles City shoppingsenter. I tillegg er det mange andre shoppingmuligheter rundt hotellet. Det er undergrunnsbane like i nærheten. Frokosten var grei nok. Kort vei ned til elven der en finner mye resturanter, like ved parlamentet i Singapore, Chinatown ligger like over elven. Så hotellet er rett og slett et bra hotell.
Skrevet 10 juli 2009

Wei T. fra Singapore
Par
Opphold på én natt i august 2016
Ideal Hotel
Great Location, comfortable and very convenient to stay in this hotel
Skrevet 30 august 2016

Dityas S. fra Indonesia
Forretningsreisende
Opphold på én natt i oktober 2015
Great location
Great location and easy to access to clarke quay as well as mrt station
Skrevet 30 august 2016

Donald E. fra USA
Reiste alene
Opphold på én natt i august 2016
Cut my leg in the bathroom
The toilet paper cover is very sharp and sticks out in a way that when I walked in the bathroom, I sliced my leg open. Very dangerous. I talked to management and they tried to get me to go to a Dr. and offered to upgrade my room for 200 dollars more. Would not comp me a night, for my troubles.
Skrevet 30 august 2016

Anna C. fra Hongkong
Par
Opphold på én natt i august 2016
Poor customer service
We
Skrevet 29 august 2016

Wenisa T. fra Thailand
Reiste alene
Opphold på én natt i august 2016
Good location
Room was smoking smell.Good Location.2min from hotel to City hall mrt station
Skrevet 28 august 2016

Kristine L. fra Filippinene
Forretningsreisende
Opphold på én natt i august 2016
happy visit
I enjoyed my stay at Peninsula Excelsior Hotel.
Skrevet 26 august 2016