arrow-up-icon
Tilbake til hotellinfo

2015
Bra 7,5
basert på 8942 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8942 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 7,5
  • Fasiliteter 7,3
  • Beliggenhet 8,7
  • Romkomfort/standard 7,6
  • Ansattes arbeid 7,4
  • Verdi for pengene 7,2
  • Mat/middag 6,6
Verifiserte anmeldelser

7,3 Ragnvald S.
Norge
28 november 2011
Bra hotell med god service
Sentral beliggenhet
Et stort hotell med mange rom, som utgjør et press på frokost serveringen. Ofte er det litt kamp om å finne et ledig bord og man må tildels stå litt i kø. Etter at Exelsior ble slått sammen med Peninsula for noen år tilbake, synes det som man ikke har tatt tilstrekkelig hensyn til frokost serveringen. Ellers et fungerte allt fing, og service var bra.

7,7 Anja M.
Norge
07 april 2010
Kjekt hotell
God beliggenhet, hyggelig personale
Lang ventetid foran heisene, noe lytt
Hotellets beliggenhet medfører korte avstander til blant annet Orchard Road og Raffles hotellet. Det er også lett å booke sightseeing turer med engelsktalende guide. Små, men rene bassenger, samt lite men rent treningsrom. Oppussing av hotellet medførte at en til to av tre heiser ble satt ut av drift. Ventetiden foran heisen kunne da bli meget lang. Videre medførte arbeidene noe støy.

8,3 Ragnvald S.
Norge
02 mars 2010
Sentralt i Singapore
En fin beliggenhet
--
I gangavstand fra hotellet fins det meste, som restauranter, internett, kafeer parker og fint å ha som utgangspunkt for turer. Kort vei til nattelivet og restaurantene ved Singapore River. Vennlig betjening på hotellet, og like ens ved frokosten som var meget fin og passe omfattende. På hotellet fungerte allting utmerket uten noen som helst forsinkelser eller problemer.

8 Torbjorn S.
Norge
10 juli 2009
Peninsula Hotel
Ligger bra til, strategisk beliggenhget.
For tiden er det bråk i den ene delen av hotellet pga oppussing. Bassengområdet ligger omtrent inne i lobbyen slik at en bader på utstilling.
Ligger like ved Funan-senteret og Raffles City shoppingsenter. I tillegg er det mange andre shoppingmuligheter rundt hotellet. Det er undergrunnsbane like i nærheten. Frokosten var grei nok. Kort vei ned til elven der en finner mye resturanter, like ved parlamentet i Singapore, Chinatown ligger like over elven. Så hotellet er rett og slett et bra hotell.

9,2 OSSAMA N.
Egypt
27 juni 2016
Nil
NIL

8,4 Randy S.
Indonesia
26 juni 2016
Good location
Location is very close to MRT station, shopping malls, and eating places

9,2 yu C.
Taiwan
26 juni 2016
Fantastic view,great location and near subway
fantastic view on hight floor,good location,is a old famous hotel in Singapore

8,8 Mina N.
Indonesia
25 juni 2016
We really enjoy staying here. It's comfortable, clean, enough space, closed to the City Hall MRT sta
We stayed 6 days here. Our children did enjoy the swimming pool. Free wifi. 3 minutes walk to the City Hall MRT station. It's linked to Raffles City Mall, can easily find food here. Only 1 stop to Bugis MRT, 3 stops to Orchard, etc.... Nice!!

8,4 Felicity S.
Hongkong
25 juni 2016
Location, location, location!
We stayed 4 nights at this hotel, giving ample time to assess strengths and weaknesses. Location is truly excellent, only 5 minutes from City Hall MRT station, and (in the other direction) the newly opened NatIonal Gallery in heritage buildings. Very convenient for airport shuttle drop off and pickup. Taxi to airport about S$20. There are many coffee shops and other food outlets including a hawker centre in the immediate vicinity. We opted for daily hotel buffet breakfast at a heavily discounted price. The breakfast was quite extensive and ok, but would have been disappointing without the discount. The breakfast special at the cafe adjacent to the hotel entrance might be a good and cheaper alternative. The two outdoor swimming pools were well patronised. Hotel staff we encountered were pleasant and competent. Room was quiet, spacious and well maintained. Would definitely stay here again.

6 amornrat C.
Thailand
24 juni 2016
good location
location of the hotel is very good. 1 mins from bus stop and 2 mins form MRT. You can walk to clark quay for nigh hangout.