2015
Veldig bra 7,5
basert på 9160 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 9160 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 7,2
  • Beliggenhet 8,7
  • Romkomfort/standard 7,6
  • Ansattes arbeid 7,4
  • Valuta for pengene 7,3
  • Mat/middag 6,6
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Ragnvald fra Norge
Par
Premier
Opphold på 3 netter i november 2011
Bra hotell med god service
Sentral beliggenhet
Et stort hotell med mange rom, som utgjør et press på frokost serveringen. Ofte er det litt kamp om å finne et ledig bord og man må tildels stå litt i kø. Etter at Exelsior ble slått sammen med Peninsula for noen år tilbake, synes det som man ikke har tatt tilstrekkelig hensyn til frokost serveringen. Ellers et fungerte allt fing, og service var bra.
Skrevet 28 november 2011

Anja fra Norge
Par
Deluxe
Opphold på 5 netter i mars 2010
Kjekt hotell
God beliggenhet, hyggelig personale
Lang ventetid foran heisene, noe lytt
Hotellets beliggenhet medfører korte avstander til blant annet Orchard Road og Raffles hotellet. Det er også lett å booke sightseeing turer med engelsktalende guide. Små, men rene bassenger, samt lite men rent treningsrom. Oppussing av hotellet medførte at en til to av tre heiser ble satt ut av drift. Ventetiden foran heisen kunne da bli meget lang. Videre medførte arbeidene noe støy.
Skrevet 07 april 2010

Ragnvald fra Norge
Gruppe
Premier
Opphold på 4 netter i februar 2010
Sentralt i Singapore
En fin beliggenhet
--
I gangavstand fra hotellet fins det meste, som restauranter, internett, kafeer parker og fint å ha som utgangspunkt for turer. Kort vei til nattelivet og restaurantene ved Singapore River. Vennlig betjening på hotellet, og like ens ved frokosten som var meget fin og passe omfattende. På hotellet fungerte allting utmerket uten noen som helst forsinkelser eller problemer.
Skrevet 02 mars 2010

Torbjorn fra Norge
Par
Opphold på 2 netter i juni 2009
Peninsula Hotel
Ligger bra til, strategisk beliggenhget.
For tiden er det bråk i den ene delen av hotellet pga oppussing. Bassengområdet ligger omtrent inne i lobbyen slik at en bader på utstilling.
Ligger like ved Funan-senteret og Raffles City shoppingsenter. I tillegg er det mange andre shoppingmuligheter rundt hotellet. Det er undergrunnsbane like i nærheten. Frokosten var grei nok. Kort vei ned til elven der en finner mye resturanter, like ved parlamentet i Singapore, Chinatown ligger like over elven. Så hotellet er rett og slett et bra hotell.
Skrevet 10 juli 2009

Usman fra USA
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 4 netter i september 2016
Decent place. Room extremely small.
Very small room and even smaller bathroom with stained andleaky bath tub.
Skrevet 01 oktober 2016

Patcharaphan fra Thailand
Gruppe
Deluxe
Opphold på 3 netter i oktober 2015
Good hotel with great location
Very convenient for food, shopping, MRT station. Big and clean room.
Skrevet 30 september 2016

Manique fra Sri Lanka
Par
Deluxe
Opphold på 3 netter i september 2016
Hotel facilities pretty dated...
The hotel is pretty dated...and in dire need of refurbishment... Room size was much smaller than was advertised on agoda...No smart tv available at hotel and plans to relax whilst watching movies from personal USB was not possible... However staff did their best to see if there was any way of overiding hotel system to accommodate our request...
Skrevet 29 september 2016

MAK fra Brunei Darussalam
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på én natt i september 2016
Overall is Good
Hotel near Raffle City shopping center. Walking distance to MRT City Hall , Very convenient for traveler.
Skrevet 29 september 2016

Aji fra Indonesia
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 2 netter i september 2016
perfect and nice
location is perfect. hotel is nice
Skrevet 29 september 2016

Sheryl fra Filippinene
Familie med store barn
Deluxe
Opphold på 2 netter i september 2016
Great Stay
Our experience with the hotel from start to finish were great. We'd definitely stay here again.
Skrevet 29 september 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: