Veldig bra 7,8
basert på 585 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 585 anmeldelser
  • Renslighet 8,4
  • Fasiliteter 7,3
  • Beliggenhet 7,8
  • Romkomfort/standard 7,9
  • Service 8,2
  • Valuta for pengene 7,6
  • Mat/middag 6,9
Sorter etter

Michael fra USA
Småbarnsfamilie
Superior
Opphold på én natt i august 2016
Nice hotel
Would stay here again. Clean, compact room. Great water pressure. Good wifi signal. Nice staff. Only negative is that it's a bit if a walk to the MRT.
Skrevet 23 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Martin fra Tsjekkia
Par
Deluxe
Opphold på 3 netter i august 2016
Affordable accomodation in a good location
There are not many hotels in this category for this money in Singapore. Very pleasant small hotel with friendly and helpful staff.
Skrevet 10 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

ANTON fra India
Reiste alene
Superior
Opphold på 3 netter i august 2016
Good
Friendly staff
Skrevet 08 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Albert fra Australia
Par
Balkong
Opphold på 2 netter i august 2016
Well priced for the quality
We had a great 2 night stay here in a balcony room. The breakfast was good quality (along with the 20% discount voucher for other foods) and were more than happy with our stay here
Skrevet 07 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Yo fra Japan
Forretningsreisende
Superior
Opphold på én natt i juli 2016
Good
Very good hotel, but only small window in the room.
Skrevet 31 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Peter fra Australia
Par
Deluxe
Opphold på 3 netter i juli 2016
Great location in the middle of heritage area
Pretty much as the title says, right in the middle of the heritage area and waking distance to everything in Georgetown. Exceptionally friendly staff.
Skrevet 30 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Alan fra Storbritannia
Par
Deluxe
Opphold på 6 netter i juni 2016
Good base
A weeks stay, small room but good value for Singapore standards
Skrevet 24 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Glenn fra USA
Par
Exclusive
Opphold på 2 netter i juli 2016
Very nice hotel
Very nice hotel Would stay there again
Skrevet 20 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Henkie fra Indonesia
Par
Superior
Opphold på én natt i juli 2016
Clean and good location
Like the central location and affordable pricing
Skrevet 18 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

lee fra USA
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i juli 2016
Great part of singapore to stay.
Staff was super helpful and friendly, rooms small but well finished, beds comfy and bathroom fine for the size. Only drawback were the windows being not only totally sealed but shuttered on the outside...very little natural light in the room and air con has to be on at all times. Dark and no natural air flow... didn't work for me personally. But the place is really nice otherwise!
Skrevet 15 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: