Bra 7,4
basert på 2048 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 2048 anmeldelser
  • Renslighet 7,3
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 7,7
  • Romkomfort/standard 7,4
  • Ansattes arbeid 7,5
  • Valuta for pengene 7,3
  • Mat/middag 7,2
Sorter etter

Louis fra Filippinene
Familie med små barn
Nytt deluxe rom
Opphold på én natt i juli 2016
not baby friendly
hardly maintained
Skrevet 07 september 2016

Fadi fra Libanon
Par
Classic superior rom
Opphold på én natt i august 2016
Great hotel i love it
Great service freindly staff Just small recommend of the breakfats menu buffet it can be little bit change Thanks u
Skrevet 01 september 2016

Peter fra Australia
Par
Classic superior rom
Opphold på én natt i august 2016
General Comments
Good Staff and good food make this hotel an attractive, value for money hotel
Skrevet 01 september 2016

patricia fra Filippinene
Familie med små barn
Classic superior rom
Opphold på én natt i august 2016
Rude Duty Manager
The Duty Manager ERIC was very very rude! didnt care about how tired we were. Didnt care about my pregnant wife and our children. Very bad customer service
Skrevet 31 august 2016

Chakpong fra Thailand
Forretningsreisende
Nytt deluxe rom
Opphold på 2 netter i mars 2016
Good location for exhibition
Was there for Worldbex and the location was not bad. easy to travel to the exhibition. quite an old hotel but overall ok.
Skrevet 31 august 2016

Julian fra Filippinene
Forretningsreisende
Classic superior rom
Opphold på 3 netter i oktober 2015
Value for Money
Near to the airport, groceries and shopping
Skrevet 30 august 2016

Robert fra Filippinene
Par
Classic superior rom
Opphold på én natt i august 2016
Relaxing Staycation
Me and my wife had a very relaxing and peaceful stay here, we will definitely come back...
Skrevet 29 august 2016

Noreen fra Filippinene
Familie med små barn
Classic superior rom
Opphold på én natt i august 2016
Home away from home
Early check in at 9am was awesome!
Skrevet 28 august 2016

RANDY fra Filippinene
Par
Classic superior rom
Opphold på én natt i august 2016
Very nice hotel but needs upgrades.
Nice location, nice staff, surely recommend it to family and friends.
Skrevet 26 august 2016

maria fra Filippinene
Familie med eldre barn
Nytt deluxe rom
Opphold på 5 netter i august 2016
little request
the other food is salty
Skrevet 25 august 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: