Bra 7,2
basert på 290 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 290 anmeldelser
  • Renslighet 7,0
  • Fasiliteter 5,9
  • Beliggenhet 8,2
  • Romkomfort/standard 7,1
  • Service 7,2
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,0
Sorter etter

Carlo fra Filippinene
Par
Standard single uten vindu
Opphold på én natt i august 2016
Not staying in this hotel on my next travel.
The room is not sound proof, you can clearly hear every sound outside the room while trying to rest. Needs pest control intervention, an army of small cockroaches will appear from the sink and under the bed after turning off the lights.
Skrevet 07 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Marigold fra Filippinene
Familie med eldre barn
Familie royale rom
Opphold på én natt i august 2016
Good for families or group on the budget!!
It s good if your traveling with groups or on the budget . And make sure to bring your own shampoo because they don't provide though they have soaps :)
Skrevet 06 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

ALRICO fra Filippinene
Familie med små barn
Deluxe double
Opphold på 3 netter i juli 2016
Not nice
Not nice
Skrevet 30 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Abbey fra Filippinene
Familie med små barn
Economy double
Opphold på én natt i juli 2016
Good
Improve your economy rooms 😊
Skrevet 25 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kimberly fra Filippinene
Par
Economy double
Opphold på 2 netter i juni 2016
Very nice
The staffs are very nice and accomodating.
Skrevet 20 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Avebelle fra Filippinene
Par
Economy double
Opphold på én natt i juni 2016
Awful
Awful. The pictures are deceiving.
Skrevet 05 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kenneth fra Filippinene
Par
Economy double
Opphold på én natt i juni 2016
Good Service
Just a normal inn
Skrevet 04 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Dorothy fra Filippinene
Reiste alene
Twin standard
Opphold på 2 netter i juni 2016
Good
Our experience was good
Skrevet 27 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Maria fra Filippinene
Par
Economy double
Opphold på én natt i juni 2016
Smell of rooms and itchy sheets
The room we booked doesn't look like the one in the pictures. The room smells of cockroaches and the sheets feel itchy we had to change the sheets and linens ourselves
Skrevet 18 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

maricris fra Filippinene
Forretningsreisende
Economy double
Opphold på én natt i juni 2016
Disappointing stay
The room was not clean when I entered. Plenty of falling hair on the floor. Wasn't able to sleep well because of bed mites.
Skrevet 04 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: