Hyggelig 6,9
basert på 81 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Hyggelig



fra 81 anmeldelser
  • Renslighet 6,6
  • Fasiliteter 6,6
  • Beliggenhet 7,7
  • Romkomfort/standard 6,9
  • Ansattes arbeid 6,9
  • Valuta for pengene 7,2
  • Mat/middag 6,0
Sorter etter

Marlowe fra Filippinene
Par
Deluxe double med frokost
Opphold på 3 netter i mars 2016
Marlowe Badiola
We enjoyed our stay in this hotel during holy week. If we go back to davao, definitely we would choose this hotel again
Skrevet 29 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?

Eduarte fra Australia
Reiste alene
Deluxe double med frokost
Opphold på 2 netter i mars 2016
Nice place to stay
Spacious, friendly staff and good food
Good!
Skrevet 18 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?

Maria fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Deluxe double med frokost
Opphold på 5 netter i mai 2015
great for children
great stay
Skrevet 10 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Maria fra Filippinene
Par
Deluxe twin med frokost
Opphold på 5 netter i mai 2015
great stay
great hotel
Skrevet 10 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Maria fra Filippinene
Par
Standard single med frokost
Opphold på 3 netter i januar 2016
value hotel
price, staff, location
good. staff nice and courteous. food is good.
Skrevet 08 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

princess fra Filippinene
Familie med store barn
Deluxe twin med frokost
Opphold på 2 netter i januar 2016
very good
the staff are very accommodating,nice place, the free breakfast was good
very good! we will come back again
Skrevet 02 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

John fra Filippinene
Par
Deluxe double med frokost
Opphold på én natt i januar 2016
Clean and spacious room, nice staff, great location
Great budget hotel with easy access to malls, resto, transport and everything else. The room is clean and spacious. The bed is comfortable.
Skrevet 28 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Angelica fra Filippinene
Forretningsreisende
Standard single med frokost
Opphold på 3 netter i januar 2016
Regency Inn
Location, Cable TV, Airconditioning
It was a comfortable stay. There was just a slight miscommunication in the breakfast because apparently, guests who booked through Agoda shall have different set of breakfast. It was not communicated in the restaurant, so I was charged additional costs for the breakfast because I ordered the normal set in the menu.
Skrevet 24 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

EDWIN fra Filippinene
Forretningsreisende
Deluxe double med frokost
Opphold på én natt i januar 2016
Nice stay
Room enough space, clean and comfortable
Nice stay
Skrevet 20 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Rio fra Filippinene
Forretningsreisende
Deluxe double med frokost
Opphold på 3 netter i september 2015
Needs Upgrading
Really accommodating staff, location is good and room is clean
I had a good stay at Regency. The staff were very accommodating to my requests. The hotel however is already old and may need some repainting and upgrading of facade as well as new carpet in the hallway.
Skrevet 14 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: