2015
Glimrende 8,4
basert på 2086 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2086 anmeldelser
  • Renslighet 8,5
  • Fasiliteter 8,2
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 8,6
  • Ansattes arbeid 8,5
  • Valuta for pengene 8,1
  • Mat/middag 8,2
Sorter etter

Cameron fra Australia
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i februar 2015
Great stay.
Location. Staff. Views.
Excellent hotel in central Davao city.
Skrevet 27 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

jerick fra Filippinene
Forretningsreisende
Superior
Opphold på én natt i juni 2015
very good staff and great location
location, service and cleanliness
Pleasant
Skrevet 24 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Nicin fra Filippinene
Forretningsreisende
Superior
Opphold på én natt i juni 2015
One of the best hotels in davao
Great location, comfortable rooms , nice hotel staffs. Good food
It was great. Hotel people are helpful and security is good. Overall stay is fantastic!
Skrevet 24 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Engr fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Superior
Opphold på 2 netter i juni 2015
Revisiting Davao
food,location and the staff
it was an excellent vacation and I should have extended a day or two if only time permits!
Skrevet 22 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Hans fra USA
Par
Continental club rom
Opphold på 3 netter i juni 2015
Nice hotel
Staff were very good.
We had a nice stay. The included breakfast was maybe a little below average when compared with other large Asian hotels.
Skrevet 22 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Teodulo fra Australia
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 2 netter i juni 2015
No comment
Location and value for money
Excellent
Skrevet 21 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

eduard fra Filippinene
Par
Superior
Opphold på én natt i august 2014
good location
location, price, comfort
good
Skrevet 11 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Chariya fra Thailand
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på én natt i april 2015
Good hotel
Good hotel , Good spa , good breakfast
This hotel is average as it is quite old. Breakfast was good. Need to improve check in though because they are slow
Skrevet 09 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Girlen fra Australia
Gruppe
Superior
Opphold på 2 netter i august 2014
Our stay was alright
Location, food, comfort
The hotel was very nice and comfortable, staff were ok. One particular staff serving at the bar near the pool payed more attention to the white customer than a darker skinned color customer which I found a bit rude
Skrevet 03 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Lydia fra Filippinene
Par
Premier
Opphold på 3 netter i mai 2015
excellent hotel
clean, nice and friendly staff
Skrevet 01 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: