Veldig bra 8,0
basert på 3286 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 3286 anmeldelser
  • Renslighet 8,1
  • Fasiliteter 7,7
  • Beliggenhet 8,4
  • Romkomfort/standard 8,0
  • Ansattes arbeid 8,0
  • Valuta for pengene 7,8
  • Mat/middag 8,0
Sorter etter

Gunnar fra Norge
Familie med små barn
Deluxe rom
Opphold på én natt i juni 2012
Flott hotel
Alle
Dette er et virkelig fint hotel sentralt i Cebu,har bodd her tidligere.veldig bra rom med de meste,reint og fint,frokost buffet er kjempe bra,et veldig bra svømmebasseng.Når de gjelder shopping er de bare å ta en taxi til Ayalar,der har de alt.Dette hotellet er bare å anbefale på de sterkeste.
Skrevet 06 juli 2012

per fra Norge
Reiste alene
Superior
Opphold på 12 netter i februar 2011
utmerket,smilende ,god service,fantastisk
sikkerhet,god sevice
flottog behadelig hotel som hadde det meste du kunne tenke deg på et hotel som du kunne slappe av, god sevice,god sikkerhet,flott casino og mye mer,og til en behagelig pris.
Skrevet 25 februar 2011

JinChul fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior
Opphold på 2 netter i september 2016
Good
Thank you
Skrevet 29 september 2016

Lee fra Storbritannia
Forretningsreisende
Deluxe rom
Opphold på 2 netter i september 2016
Aging Property
Everyone in Cebu knows about this landmark hotel. It still boosts the largest convention hall of the city. But that's it. Don't expect any more.
Skrevet 28 september 2016

Lito fra Storbritannia
Par
Superior
Opphold på 3 netter i august 2016
Nice hotel , with casino. Its in the heart of Cebu.
Will come back and recommended
Skrevet 28 september 2016

John fra Filippinene
Par
Superior
Opphold på 2 netter i september 2016
very nice hotel
friendly staff
Skrevet 27 september 2016

John fra Filippinene
Gruppe
Superior
Opphold på én natt i september 2016
very nice hotel
buffet breakfast, delicious food
Skrevet 27 september 2016

David fra De forente arabiske emirater
Par
Ambassador rom
Opphold på 2 netter i september 2016
Good location
Stayed two nights. Very comfortable and clean. All dining you could want. Good location for our tours
Skrevet 27 september 2016

kasper fra Danmark
Par
Superior
Opphold på 2 netter i september 2016
Great
Love the hotel and facilities, great atmosphere, Only bad I always loose in casino and can't stay away when I'm there
Skrevet 26 september 2016

Jawahar fra USA
Par
Deluxe rom
Opphold på én natt i september 2016
Expensive
I stayed 3 nights I had to pay for parking it was surprised to me Breakfast was expensive 800 pesso for ceriol and omlate it was buffet but how much one person can eat in the morning
Skrevet 26 september 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: