Veldig bra 8,0
basert på 3272 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 3272 anmeldelser
  • Renslighet 8,1
  • Fasiliteter 7,6
  • Beliggenhet 8,4
  • Romkomfort/standard 8,0
  • Service 8,0
  • Valuta for pengene 7,8
  • Mat/middag 8,0
Sorter etter

Gunnar fra Norge
Småbarnsfamilie
Deluxe rom
Opphold på én natt i juni 2012
Flott hotel
Alle
Dette er et virkelig fint hotel sentralt i Cebu,har bodd her tidligere.veldig bra rom med de meste,reint og fint,frokost buffet er kjempe bra,et veldig bra svømmebasseng.Når de gjelder shopping er de bare å ta en taxi til Ayalar,der har de alt.Dette hotellet er bare å anbefale på de sterkeste.
Skrevet 06 juli 2012

per fra Norge
Reiste alene
Superior
Opphold på 12 netter i februar 2011
utmerket,smilende ,god service,fantastisk
sikkerhet,god sevice
flottog behadelig hotel som hadde det meste du kunne tenke deg på et hotel som du kunne slappe av, god sevice,god sikkerhet,flott casino og mye mer,og til en behagelig pris.
Skrevet 25 februar 2011

alfredo fra Filippinene
Forretningsreisende
Superior
Opphold på én natt i september 2016
Room service dont consider for a simple banana for my wife who is suffering from diarrhea
Breakfast buffet area. Ceilings are not covered food will easily get dusted.
Skrevet 23 september 2016

Ryan fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Opphold på én natt i september 2016
Two Thumbs UP!
For me, this hotel is one of the most prestigious and amazing hotel in Cebu CIty. This is a mile better than Crown Regency. I would surely come back here and refer it to my friends! You'll never get disappointed as they staff are friendly and accommodating. Gym is 24 hours open.
Skrevet 23 september 2016

Jasper fra Filippinene
Gruppe
Opphold på én natt i september 2016
Satisfactory
Service is good. Overall stay is satisfactory. Definitely return.
Skrevet 23 september 2016

RICHARD fra Filippinene
Forretningsreisende
Opphold på én natt i september 2016
elegant hotel at the heart of the city
occasional problem with lavatory faucet in the bathroom. faucet fittings in the sauna room shower are deffective and needs upkeep.
Skrevet 22 september 2016

Benedict fra Filippinene
Par
Opphold på én natt i september 2016
Perfect for Leisure and Business Trips
Waterfront Cebu City Hotel and Casino is one of the hotels in Cebu where I can combine business and leisure trips. Its proximity to Cebu IT Park and Ayala Center Cebu makes it ideal for both purpose. The hotel also has a huge ballroom big enough to hold concerts. The breakfast served is okay. Generally, this hotel, despite being old, is still acceptable. Though, they need to slowly refurbish the rooms.
Skrevet 20 september 2016

Shannon fra Australia
Gruppe
Deluxe rom
Opphold på 2 netter i august 2015
Average
Hotel needs to be refurbished. I have stayed in 10+ hotels in the Philippines and would say that the Star rating may need to be revised. Otherwise, staff were friendly and helpful.
Skrevet 17 september 2016

Rhigel fra USA
Forretningsreisende
Superior
Opphold på 8 netter i september 2016
Exceptional service staff Mr. Roland Vasallo in banquet function .
Very friendly staff perfect location the waiter in our function is exceptional he is Mr. Rolan Vasallo in banquet, he facilitated our special needs with timely service with a smile . I will recommend this place to my associates with the experience I have over all and Mr. Vasallo's friendly accommodation made my stay in Waterfront Hotel , Lahug worthy of praise. Five star definitely !! Thank you !!!
Skrevet 14 september 2016

changwon fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior
Opphold på 2 netter i september 2016
CH ...
friendly staff , good location...
Skrevet 13 september 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: