Veldig bra 8,0
basert på 3276 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 3276 anmeldelser
  • Renslighet 8,1
  • Fasiliteter 7,6
  • Beliggenhet 8,4
  • Romkomfort/standard 8,0
  • Ansattes arbeid 8,0
  • Valuta for pengene 7,8
  • Mat/middag 8,0
Sorter etter

Gunnar fra Norge
Småbarnsfamilie
Deluxe rom
Opphold på én natt i juni 2012
Flott hotel
Alle
Dette er et virkelig fint hotel sentralt i Cebu,har bodd her tidligere.veldig bra rom med de meste,reint og fint,frokost buffet er kjempe bra,et veldig bra svømmebasseng.Når de gjelder shopping er de bare å ta en taxi til Ayalar,der har de alt.Dette hotellet er bare å anbefale på de sterkeste.
Skrevet 06 juli 2012
Var denne ontalen nyttig?

per fra Norge
Reiste alene
Superior
Opphold på 12 netter i februar 2011
utmerket,smilende ,god service,fantastisk
sikkerhet,god sevice
flottog behadelig hotel som hadde det meste du kunne tenke deg på et hotel som du kunne slappe av, god sevice,god sikkerhet,flott casino og mye mer,og til en behagelig pris.
Skrevet 25 februar 2011
Var denne ontalen nyttig?

John fra Filippinene
Par
Superior
Opphold på 2 netter i september 2016
very nice hotel
friendly staff
Skrevet 27 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

John fra Filippinene
Gruppe
Superior
Opphold på én natt i september 2016
very nice hotel
buffet breakfast, delicious food
Skrevet 27 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

David fra De forente arabiske emirater
Par
Ambassador rom
Opphold på 2 netter i september 2016
Good location
Stayed two nights. Very comfortable and clean. All dining you could want. Good location for our tours
Skrevet 27 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Jawahar fra USA
Par
Deluxe rom
Opphold på én natt i september 2016
Expensive
I stayed 3 nights I had to pay for parking it was surprised to me Breakfast was expensive 800 pesso for ceriol and omlate it was buffet but how much one person can eat in the morning
Skrevet 26 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Bernd fra Tyskland
Par
Superior
Opphold på én natt i september 2016
Hotel passed its zenith
External appearance and lobby are great. However, the rest of the hotel is old-fashioned and worn-out. Also the casino is old-fashioned and worn-out. Only a few tables with baccara, black jack and roulette - mainly slot machines. There's better hotels in Cebu!
Skrevet 24 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

alfredo fra Filippinene
Forretningsreisende
Superior
Opphold på én natt i september 2016
Room service dont consider for a simple banana for my wife who is suffering from diarrhea
Breakfast buffet area. Ceilings are not covered food will easily get dusted.
Skrevet 23 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Ryan fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Deluxe rom
Opphold på én natt i september 2016
Two Thumbs UP!
For me, this hotel is one of the most prestigious and amazing hotel in Cebu CIty. This is a mile better than Crown Regency. I would surely come back here and refer it to my friends! You'll never get disappointed as they staff are friendly and accommodating. Gym is 24 hours open.
Skrevet 23 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Jasper fra Filippinene
Gruppe
Superior
Opphold på én natt i september 2016
Satisfactory
Service is good. Overall stay is satisfactory. Definitely return.
Skrevet 23 september 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: