Bra 7,0
basert på 21 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 21 anmeldelser
  • Renslighet 6,8
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 6,7
  • Service 6,9
  • Valuta for pengene 6,8
  • Mat/middag 6,7
Sorter etter

mohamed fra Frankrike
Reiste alene
Opphold på én natt i februar 2015
bon rapport qualité prix
calme propre au dessus de la moyenne par rapport aux autres hotels de sa catégorie à panagsama
Skrevet 04 mars 2015
Var denne ontalen nyttig?

kyoungil fra Sør-Korea
Reiste alene
Standard - klimaanlegg
Opphold på 3 netter i januar 2014
저렴하게 머물기 좋으나 아침에 조금 시끄러움
위치, 가격
다이버들에게 좋은 숙박시설이었음 단, 아침에 오토바이 소리에 잠을 좀 설침 ^^ 저렴하게 다이빙하려는 분에게는 추천
Skrevet 14 februar 2014
Var denne ontalen nyttig?

Seungkyun fra Sør-Korea
Reiste alene
Standard - klimaanlegg
Opphold på én natt i juli 2012
작은 해변에 앤틱한 리조트
마을의 센터에 있다. 레이트 체크아웃 무료
가성비 일단 죽여주시고. 직접예약할때보다 아고다가 싸서 더 해피함 마을의 센터에 있어서 접근성이 편하다. 해당되는 한국인 다이버샵도 있음. 근처에 펍도 있고 아담한 모알보알의 느낌을 즐기기에 좋다. 오래된 콘도같은 느낌이랄까? 에어컨 머 어쩌겠어 소음 무지심함. 이건 필리핀 공통 3스타급 이하에서는 기대하지 말것 벌레 은근 있음 주의
Skrevet 25 juli 2012
Var denne ontalen nyttig?

KYUNGDUK fra Sør-Korea
Reiste alene
Standard - klimaanlegg
Opphold på én natt i desember 2011
전경이 아름다운 호텔
작지만 깔금하고 조용한 호텔
이번으로 8번째 방문을 했다. 호텔이라기 보다는 작은 리조트라고 보는게 맞을것같다. 처음에 외관에 실망을 할 수도 있지만, 지내보면 가격대비 깔끔하고 조용해서 단기간 숙박하기에는 그만이다.
Skrevet 20 desember 2011
Var denne ontalen nyttig?

kai fra Kina
Reiste alene
Standard - klimaanlegg
Opphold på 3 netter i mai 2013
ダイビングはいい
清潔感、値段安い、便利
Skrevet 22 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

KUBOGORMAN fra Japan
Gruppe
Standard - klimaanlegg
Opphold på 2 netter i mai 2013
リーズナブル
①ロケーション ②スタッフ ③ベランダに機材が干せる
お湯が出なかったり、出てもチョロチョロだったりするホテルもありますが、ここはその心配がないのがよい! 建物は別ですが、朝食やプールは正面のカバナと一緒なので、お得感があります。
Skrevet 08 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

satoshi fra Japan
Småbarnsfamilie
Opphold på 4 netter i februar 2013
TVも無かったです。
カバナビーチリゾートと同じ受付
エアコンは音のみで効かず、TVも無かったためカバナビーチリゾートに引越ししました。 引越しした部屋はエアコンは日本タイプのセパレートで効きもいいし、音も静かで良かったです。レストランも不味くも無く特別美味しい訳でもないが普通に食べれたので良かった。 周りのホテルも似たような物の気がします。
Skrevet 24 februar 2013
Var denne ontalen nyttig?

wataru fra Japan
Familie med store barn
Standard - klimaanlegg
Opphold på 2 netter i april 2012
ダイビングには最適なホテルでした。
ダイビング後のシャワーがホテルで出来るので便利です。
日本人がいるダイビングショツプを利用していれば、夜遅くのホテルのチェクインと朝早くのチックアウトも大丈夫でした。部屋には湯沸しポットがあり、無料のコーヒーと紅茶がありました。部屋は綺麗でエアコンも大丈夫、蚊取りマットも常備されています。朝食はマンゴージュースと(コーヒーか紅茶)を選びまあまあでした。昼食は近くに日本食があり便利です。
Skrevet 30 april 2012
Var denne ontalen nyttig?

hiroshi fra Japan
Reiste alene
Standard - klimaanlegg
Opphold på 2 netter i november 2011
思ったよりいいロケーションでした
清潔さ
カバナと同じ経営という事でレストランもプールもカバナと一緒の施設が 使えてお得感がありました。 部屋も値段の割りにはいい感じです。 短所 テレビが無い
Skrevet 29 november 2011
Var denne ontalen nyttig?

rie fra Japan
Reiste alene
Standard - klimaanlegg
Opphold på én natt i november 2011
ロケーションがよい。
天井が高く、お部屋が広く感じた。
コンセント差し込みタイプの蚊取り線香が置いてあり、心使いがうれしかった。 どこにコンセントがあるか、最初探しましたが。。。お部屋の前のバルコニーから見える夕日は格別に最高でした。 朝食も、海を眺めながらゆっくり食べることができ、ロケーションがいいホテルだと思います。
Skrevet 23 november 2011
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: