Glimrende 8,7
basert på 1382 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1382 anmeldelser
  • Renslighet 9,1
  • Fasiliteter 9,1
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 9,1
  • Service 8,9
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 8,4
Sorter etter

Kevin fra Filippinene
Gruppe
Deluxe rom
Opphold på én natt i november 2015
Kevins stay at Mactan
Beach, beach, beach
The resort was amazing! Great food and great staff!
Skrevet 17 november 2015

charles fra Filippinene
Familie med små barn
Ocean club rom
Opphold på 3 netter i oktober 2015
vacation with kids
food, staff, pool
it was relaxing
Skrevet 10 november 2015

hubert fra Filippinene
Familie med små barn
Premier rom
Opphold på én natt i november 2015
great stay and friendly staff
friendly staff- special mention to Diana from the Ocean Wing front desk and Guia..
Skrevet 09 november 2015

Keith fra Canada
Par
Premier rom
Opphold på 2 netter i november 2015
shangrila experience
food. location and the beach
It's pretty good! I think it's the best hotel you can stay in Mactan.
Skrevet 09 november 2015

Madonnah fra Filippinene
Familie med små barn
Deluxe rom
Opphold på 2 netter i oktober 2015
fantastic
view, friendliness of all staff, very good accomodation
fantastic
Skrevet 06 november 2015

Justin fra Canada
Par
Deluxe rom
Opphold på 4 netter i september 2015
Just WOW!
Restaurant choices, activities, service
Just wow is all we can say. We stayed for 4 days with my in-laws. Talk about spoiled for choice for food .. if you wanted, you don't need to leave the resort. Seafood, grill, you name it. Attended the Filipino Cultural show and BBQ. Amazing (happens a few times per week). My days usually consisted of a short morning swim in the ocean (you're basically on the beach), buffet breakfast (never could have enough omelets), laze around the pool or beach until lunch, big lunch at one of the restaurants, a nap followed by dinner, then drinks at the bar listening to live music. If you need to get away, there are hourly shuttles to the major shopping areas of Cebu. We had seniors with us so this made sense, otherwise we would have just taken a taxi. I think the best way to sell this place is the following, it's big enough that you and your partner/travel companion(s)/group can never run out of things to do together .. which is big enough to keep everyone busy that you don't need to see them all day. Can't recommend this place enough.
Skrevet 02 november 2015

alfred fra USA
Par
Premier rom
Opphold på 2 netter i oktober 2015
Nice setting, great staff, beach was nice
Food
Short but real nice
Skrevet 28 oktober 2015

Jenny fra USA
Gruppe
Deluxe rom
Opphold på én natt i oktober 2015
Good
Fair enough
Too expensive
Skrevet 24 oktober 2015

Lori fra USA
Familie med eldre barn
Rom Deluxe med sjøutsikt
Opphold på 3 netter i oktober 2015
Shangri la mactan
Friendly staff, beach, close to airport
Very nice.
Skrevet 23 oktober 2015

Riyah fra Filippinene
Par
Deluxe rom
Opphold på én natt i oktober 2015
Service ok, but rooms are oudated
service, beach
our stay was ok, during check-in it's just quite slow. only a few employees were attending to check in. the room is small actually.. and the bathroom is small, because if i compare this to shangrila boracay, they have a huge bathroom, bath tub and shower, and T/B is separate. The food during breakfast was great.
Skrevet 20 oktober 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: