arrow-up-icon
Tilbake til hotellinfo

2015
Glimrende 8,9
basert på 3213 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 3213 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 9,2
  • Fasiliteter 8,6
  • Beliggenhet 8,9
  • Romkomfort/standard 9,0
  • Ansattes arbeid 9,1
  • Verdi for pengene 8,5
  • Mat/middag 8,4

10 Zita B.
Norge
30 januar 2013
Fantastisk hotell med god service
Rom, Service,god mat
Da vi ankom hotellet ble vi tatt vel i mot av Betjeningen.Alle gjester så ut for meg som at de trivdes. Feiret min 60 års dag der med masse god mat som ble servert av hotellet, og alle gjestenee hadde en fortreffelig kveld.Vi ble værende der i 2 netter etter feiringen, og det angrer jeg ikke et sekund på. Vil på det varmeste anbefale alle til å ta en overnatting der.

8,7 Malvin S.
Norge
09 januar 2013
Fint Hotel ok by Ingen ting å klage på
maten frokosten på hotelet er fantastisk
er på reise fra Norge til ffilippine..over natting Cebu..2dager og så videre til dumaguete...der har vi hus så dei 2 dagene på Radisson hotelt i Cebu var kjempe bra..Vi kjenner hotelet fra før, og vet hva det står for..Så vi kommer til bruke det fremtiden når vi reiser nedover i gjen..takk skall dere ha GODT NYTT ÅR

9 Karl N.
Norge
03 november 2011
Fantstisk fint hotall med veldig god service
Likte godt at det lå så nær sm mall
Bor vanlighvis på Bohol når jeg er på fillipinene,så dette hotellet pass

10 petter O.
Norge
25 februar 2011
helt utrolig hotel
swimming pool og trenings rom
et helt utrolig 5 stjerners hotel som anbefales på det varmeste. utrolig service og et av de beste hotellene jeg har bodd på noen sinne

8 Torben B.
Tyskland
23 juni 2016
Nice
Enjoyable stay, friendly staff and good food! We enjoy the place and will be back soon!

9,2 Mark C.
USA
20 juni 2016
Very good
Excellent customer service Staff very accommodating

8 Marlowe A.
Filippinene
20 juni 2016
Convenient
Convenient. No room slippers provided. Such a very small thing matters, but they don't provide...

5,2 fe M.
Filippinene
18 juni 2016
Cockroach in the bathroom
We are so DISAPPOINTED. The linens are not so clean and we can smell something stinky under the bed or is it the carpet? What's worst is there is a cockroach in the bathroom (wish i can post the photo here). Toiletries are not complete we even asked for the slippers. I mean we're paying for that big and we get this kind of service? I would not recommend this hotel. Btw, we stayed in room 520.

10 Teodoro F.
Filippinene
16 juni 2016
Comfortable hotel with big rooms and great location
This hotel is highly recommended for any type of traveler. Stay in this hotel is worth every penny spent. I will again stay in this hotel the next time I am in Cebu City.

8,8 Roel D.
Filippinene
11 juni 2016
Lovely place
Mall are so near, staff were so good and were planning to stay here again in the future...